Pronašli smo milionsku vilu koju je Toni kupio u Hrvatskoj! Pogled oduzima dah, svaki detalj je perfektan

Showbizz

Pronašli smo milionsku vilu koju je Toni kupio u Hrvatskoj! Pogled oduzima dah, svaki detalj je perfektan

Kako smo pre nekoliko dana pisali, Toni Bijelić pazario je u Hrvatskoj novu vilu, a reč je o ogromnoj nekretnini, koja, objektivno, izgledom oduzima dah. Iako se u pojedinim medijima navodilo da je reč o nekretnini u Opatiji, istina je da se vila nalazi u jednom od mesta u blizini.

Veličanstveni objekat je na nekoliko spratova, a urađen je besprekorno. Prilaz vili je prostran, a čim se popne na prvi nivo dolazi se do velikog dvorišta sa bazenom i prostorom za uživanje. Proziri su ogromni, pa nema sumnje u da je ugođaj kada je reč o pogledu iz vile maestralan, naročito zbog toga što se nalazi na uzvišenju sa kog se inicijalno ima sjajan pogled na mesto. Podsetimo, Dragana je 26. marta zvanično potvrdila da se razvodi, a nakon što je ta informacija mesecima pre toga počela da se širi u njenom i Tonijevom okruženju, što je još prošle godine došlo i do naše redakcije.

Ipak, oboje su tada i dalje predstavljali kao da je u njihovom braku sve u redu.

“Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka.

Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina. Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi.

U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju”, saopštila je zvanično Dragana.

Dragana o udaji za Tonija: “U Srbiji mi nisu zamerili što je Hrvat”

– Imala sam 32 godine. Htela sam decu i nekoga ko nije sa estrade. Nisam puno ni birala. Pokazalo se da nisam pogrešila, bez obzira na sve što je bilo i što će biti. Zadovoljna sam, imam dvoje divne dece. I dalje radim kao da nemam ništa jer smatram da čovek treba raditi, a u ovom trenutku radim da bih drugima pomogla – rekla je.

Toni je Hrvat rođen u Bosni i Hercegovini, a Dragani, kao i njenom okruženju to nije smetalo.

– Bila sam vrlo hrabra i neviđeno sam rizikovala. Niko mi ništa nije uradio u Srbiji, nisu čak ni javno rekli: “Zašto za njega, a ne za nekog drugog?”. Zbog toga sam ponosna na ljude u Srbiji. Nisu mi zamerili to što je on Hrvat, više su mi to u inostranstvu zamerili. Sve sam ostavila.Došla sam s mišlju da se nikad više neću baviti muzikom. Trebao mi je beg od svega što me je okruživalo. Imala sam potrebu da pobegnem – rekla je Dragana Mirković za 24 sata.hr i dodala:

– On je bio normalan čovek. To mi je bilo potrebno, to i da osnujem porodicu. To sam tražila, a za ostalo sam znala da ću moći. Uvek sam sve sama mogla. On je bio lep momak, vozio moćan auto, kao i svi ovde. Nema stan, OK, zaradićemo ga. Cela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htela. (Telegraf.rs)