Dragana i Toni se u razmaku od sat vremena oglasili povodom ubistva male Danke: Slomila ih ista, najgora vest

Region

Dragana i Toni se u razmaku od sat vremena oglasili povodom ubistva male Danke: Slomila ih ista, najgora vest

Dragana Mirković i Toni Bijelić pogođeni su vešću da devojčica Danka Ilić nije živa, već ubijena. U razmaku od sat vremena, oni su na Instagramu objavili fotografiju devojčice.

– Počivaj u miru – napisao je Toni.

Dragana je, s druge strane, bez reči, ostavila samo tri emotikona koji opisuju tugu i suze.

Podsetimo, pre samo dva dana Dragana je za Telegraf rekla da je njen prijatelj, zbog nje, angažovao i privatnog detektiva u potrazi za malom Dankom. Tada se još sumnjalo da je Danka možda oteta, te da se nalazi u Austriji.

– Neke stvari i privatno radim, sa jednim mojim prijateljem. Čak je uzet i detektiv. U dogovoru, naravno, sa mnom, jer vidi koliko je meni stalo, koliko brinem… Uzeo je privatnog detektiva da proba, da vidi gde, šta i kako. Mogu reći i ime, to je Dimi, poznati biznismen i naš kućni prijatelj već dugo godina – rekla je Dragana 2. aprila u izjavi za Telegraf.rs.

– Stvarno se trudimo svi, maksimalno. Ja se iskreno nadam da će dete biti pronađeno, to je apsolutni prioritet, samo molim Boga da sve bude kako treba. Vama, isto, kao novinarima, hvala što dajete značaja tome da se to što pre završi. Iskreno se nadam da će Austrija biti njena poslednja stanica, pre nego što je vratimo kući – zaključila je Dragana za naš portal.

Podsetimo, policija u Boru uhapsila je radnike Javnog komunalnog preduzeća “Vodovod” Bor Srđana Jankovića (50) iz sela Luka i Dejana Dragijevića (50) iz sela Zlot, pod sumnjom da su ubili malu Danku Ilić (2).Telegraf.rs objavljuje njihove fotografije. Osumnjičeni za ubistvo Danke (2) išao da traga za devojčicom

Gašić uživo govori o detaljima istrage ubistva devojčice Danke Ilić. Kaže da je roditelj nestale Danke, otacm prišao automobilu, posle nestanka, jer je video ljude u njemu, Pitao je da li su videli Danku, ljudi su rekli da nisu. A u automobilu su tad bile ubice – Danka je bila u gepeku.

Policija je pregledala 200 kuća

400 stanova

sve moguće kamere

poligrafski testirala 15 osoba

U danu nestanka u Boru locirano oko 42000 mobilnih telefona.

“Pričao je sa nama najnormalnije, kao da ništa uradio nije”
Meštani sela Luka, odakle je osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić (2), posebno su šokirani njegovim ponašanjem nakon stravičnog zločina. Kako jedan od stanovnika kaže za Telegraf, osumnjičeni Srđan Janković bio je opušten i ponašao se kao se ništa desilo nije.

– Otkkad je dete nestalo, viđali smo Srđana, najnormalnije je pričao s nama. Priveden je još u ponedeljak, uzeli su mu neku odeću koja je bila sumnjiva i risiver kamere sa kuće. Mislim da su ga pustili u utorak ujutru – priča ovaj komšija.(Telegraf.rs)