Draganine komšije iz Kasidola i Tonijevog rodnog sela progovorile: “Čuo sam da su se razveli pre dve godine”

Showbizz

Draganine komšije iz Kasidola i Tonijevog rodnog sela progovorile: “Čuo sam da su se razveli pre dve godine”

Dragana Mirković pre nekoliko dana iznenadila je javnost nakon što je u svom saopštenju otkrila da je posle 24 godine predala papire za razvod braka od biznismena Tonija Bijelića. Kako mediji, ali i javnost već nedeljama bruji o toj temi, ekipa Paparaco lova posetila je Draganino i Tonijevo rodno mesto, gde su popričali sa meštanima.

Nakon što su usnimili kuću, ekipa emisije porazgovarala je sa meštanima Kasidola.

– Čula sam. Oni su familija tamo gde se moja starija ćerka udala. Oni su ljudi dobri…Tonija nisam videla, a i da sam ga videla, ne bih ga poznala – rekla je jedna meštanka, dok je drugi otkrio da su njegov deda i Draganin zapravo rođena braća:

– Razvode se?! Nisam znao to do sada, prvi put čujem od vas, a zbog čega?! Ma gde je našao…Dragana je mnogo dobar čovek. Moj deda i njen deda su braća rođena, šta ja padam, pitaj Boga – rekao je on.

S druge strane, Tonijev komšija iz njegovog rodnog sela Šimić, rekao je da je čuo da se Toni i Dragana razvode već dve godine.

– Jaoj, on je u Švajcarskoj godinama, tu je njemu poreklo. Morate ići gore asfaltom i kada uđete u kuće, nemojte ići levo, nego idite desno…Ja sam čuo da su se razveli već dve godine. Našao mlađu od nje, baš me je čudilo zašto su se razveli, a kada je upoznao prvi put kupio je karte za celu publiku, toliko je imao para – kaže on.

S druge strane, drugi meštanin ne veruje u priče da se razvode, ali kaže da njegove kuće uopšte nema.

– On je uslikao jednu kuću ovu od tetke, prazna kuća, porušena je. Nema uopšte kuće, on je dogovorio radove i ključ u ruke…On i Dragana su bili jednom u domu, pevali i svirali, ima deset godina. On dođe, jer ima tetku tu. Ma jedu go**a, možda nije to, trebalo je već pre – rekao je drugi meštanin, a onda je treći nastavio:

– Dragana je više bila zaljubljena, slušala i verovala mu, ona nije htela da rastura porodicu – dodao je treći. (Telegraf.rs)