Osumnjičene za u*istvo Danke juče smo uslikali u Banjskom polju: Evo šta su radili…

Region

Osumnjičene za u*istvo Danke juče smo uslikali u Banjskom polju: Evo šta su radili…

Srđan Janković (50) i Dejan Dragijević (50) koji su uhapšeni zbog sumnje da su ubili Danku Ilić (2) iz Bora i njeno telo potom bacili, juče su sa policijom bili na terenu u Banjskom Polju, dok se verovalo da je devojčica i dalje živa. Naši fotoreporteri uslikali su ih kako u pratnji policije, prvo jedan, pa drugi, obilaze teren na kojem se intenzivno tragalo za devojčicom i nešto pokazuju. Nažalost, danas su stigle najgore moguće vesti – da je Danka Ilić mrtva. Od poziva majke, pretrage terena i nade nakon snimka iz Beča: Ovo je 10 dana potrage za malom Dankom

U međuvremenu policija je lišila slobode Jankovića i Dragijevića, zbog sumnje da su odgovorni za ubistvo devojčice. Prema nezvaničnim informacijama, oni su 26. marta, kada je i prijavljen nestanak devojčice, malu Danku udarili automobilom, a potom su njeno telo strpali u gepek i bacili.

Veruje se da je telo devojčice bačeno na deponiju, ali ono još nije pronađeno. Kako javljaju naši reporteri sa terena, u toku je još jedna intenzivna pretraga deponije i okolnog terena, kako bi ostaci bili pronađeni. Iz MUP-a je zvanično saopšteno da su privedena dvojica muškaraca zbog sumnje da su počinili ubistvo devojčice koja se deset dana vodila kao nestala, te da su priznali krivično delo.

Podsetimo, mala Danka je nestala 26. marta oko 13.45 časova i od tada joj se gubi svaki trag. Sumnja se da je dete pregaženo već 13.52, a da je potom njeno telo bačeno na deponiju. Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni su, nakon što su službenim vozilom “fiat panda” udarili dete u Ulici Radomira Putnika, telo spakovali u gepek i bacili. (Telegraf.rs)