Amidžićeva žena otkrila da se tušira 17 puta na dan, a zbog detalja vezanog za trudnoću žene kažu “svaka čast”

Showbizz

Amidžićeva žena otkrila da se tušira 17 puta na dan, a zbog detalja vezanog za trudnoću žene kažu “svaka čast”

Voditelj Ognjen Amidžić i njegova supruga Mina Naumović su nedavno postali roditelji dečaka Peruna, te supruga voditelja dok beba spava, a i u procesu oporavka pronalazi razne zanimacije kod kuće. O njenom privatnom životu se vrlo malo zna, ali je sada putem društvenih mreža ipak otkrila neke detalje.

Mina je objavila fotografiju na Instagram storiju, te odgovarala na raznorazna pitanja u vidu leksikona gde je otkrila da je nakon venčanja uzela prezime Amidžić. Pored imena roditelja, toga da ima dva brata, otkrila je svoj datum rođenja, ali i to da 17 puta dnevno odlazi pod tuš.

Kada je reč o vrlinama, ona je rekla da je dobronamerna, ali je kroz šalu za mene istakla da ih ima dosta, te da ne može jednu da izdvoji. Pratioci su saznali dosta detalja preko odgovora voditeljke, između ostalog, i to da ima prirodno plave oči jer se spekulisalo na mrežama oko njenog izgleda.

Ono što je izazvalo pozitivne reakcije jeste podatak da se u trudnoći ugojila svega 10 kilograma, što je prilično redak slučaj, pa je imala 60. Podsetimo, Ognjen i Mina su se upoznali u emisiji “Amidži šou”, kada je mlada voditeljka počela da vodi rubriku “Pazi Mina”.

Voditelj iz prethodnog braka sa Danijelom Dimitrovskom ima sina Matiju, a Mini je ovo prvo dete. (Telegraf.rs)