“Rodila sam mu decu, normalno da mi je davao pare!” Melina Džinović umire od sramote zbog Harisovih izjava?

Uncategorized

“Rodila sam mu decu, normalno da mi je davao pare!” Melina Džinović umire od sramote zbog Harisovih izjava?

Zbog cele situacije oko policije, kako prenose domaći mediji, Melinu je bilo sramota zbog svega što se dešavaPevač Haris Džinović i modna kreatorka Melina Džinović su odlučili da se razvedu posle 22 godine braka, a svakim danom izlaze detalji njihovog odnosa.

Melina se iselila iz kuće na Senjaku, dok je Haris ostao sa decom – ćerkom Đinom i sinom Kanom, da bi nedavno završili u policijskoj stanici jer je nenajavljeno došla u vilu i verbalno ga napala. Zbog cele situacije oko policije, kako prenose domaći mediji, Melinu je bilo sramota zbog svega što se dešava.

– Melina priča prijateljima da umire od sramote, da ne veruje šta joj se dešava. Stalno ponavlja: “Rodila sam mu decu, normalno da mi je davao pare”, tvrdi izvor za Blic.

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt sa Melinom, ali na pozive nije odgovarala. Podsetimo, o detaljima razvoda Harisa Džinovića i Meline danima bruji javnost, a on je sada pomenuo i decu, sina Kana i ćerku Đinu, pa pomenuo ko je “bolji roditelj”.

On je prvo otkrio da u ovom periodu svaku noć popije flašu fina, pa se dotakao bivše.

– Kad mi se žena dopadne ja sam uporan. Šta me briga koliko ima godina, koliko je mlađa… Bilo nam je dobro. Izrodili smo decu i nastavili dalje. Melina je bila ljubomorna kao pas. Pokazivala je to. E sad, koliko je to bilo namešteno, koliko se folirala, ne znam, ali je izgledalo iskreno – istakao je Haris.

Nakon toga, voditeljka, Kristina Iglendža upitala ga je i za decu, odnosno ko je bio bolji roditelj, na šta je Džinović kao iz topa odgovorio:

– Ko je bolji roditelj? Ne bih pričao sad to. Jasno je… Deca su sa mnom, ona se odselila. Ne znam zašto je to uradila. Šta ljude briga kako je prolazim kroz ovo… To treba da bude u četiri zida! Ne dam da se čačka u moju privatnost! – dodao je potom besno za Prvu. (Telegraf.rs)