“Muž mi je 7 dana nakon amputiranja dojke rekao da neće da bude sa mnom”: Pevačica o užasu koji je doživela

Region

“Muž mi je 7 dana nakon amputiranja dojke rekao da neće da bude sa mnom”: Pevačica o užasu koji je doživela

Pevačica Harijeta Simić, kojoj je umetničko ime Harina, poslednje dve godine prolazi kroz zdravstvene probleme, te nakon saznanja da ima rak dojke, stigla još jedna strašna vest, da je bolest metastazirala. Karcinom se proširio na vrat, a onda i na pluća. Harijeta je operisala rak dojke 2023. godine, da bi je nekoliko dana posle operacije pozvao muž i rekao da želi da se razvede.

“Rekli su da mi je ostalo 6 meseci, četvrti stepen metastaze”: Teško bolesna pevačica se oglasila za Telegraf

– Za Vladicu sam se mnogo žrtvovala, dala sam zlato u vrednosti od nekoliko hiljada evra da vrati dugove. Dao je i on meni za lekove, ali… Nedugo zatim sam ponovo prodala nakit kako bi on mogao da plati kiriju za stan i kupi novi kamion. Sada, nakon sedam dana od operacije i amputiranja dojke, on me zove da mi kaže da ne želi više da bude sa mnom i da je našao novu – rekla je Harijeta tada za Blic, te dodala:

– Rekao mi je da ga više ne zovem i da će se tom devojkom oženiti. Ostavio me je u najtežem trenutku. Iskoristio me je i ostavio. Ne mogu da verujem šta mi je priredio, pritom me čeka još hemoterapija i zračenja, ali njega to ne zanima.

Harijeta je nedavno ispričala svoju tešku sudbinu i ovim putem zamolila sve ljude dobre volje da joj putem Instagrama pomognu ukoliko imaju mogućnost.

– Kada sam saznala da imam karcinom bukvalno sam pobegla iz Švedske gde sam bila kod supruga. Trebalo mi je tri meseca da izvadim papire da bih dobila hemioterapiju, zbog koje mi je opala kosa. Imala sam rane po glavi i telu, prošla sam kroz pakao. Htela sam da dignem ruke od svega. Deset meseci mi nisu rekli da imam metastaze, pila sam kanabisovo ulje, čajeve, što je verovatno delovalo – rekla je Harijeta za Blic.

Podsetimo, u ispovesti za Telegraf ona je ispričala kroz kakve muke prolazi tokom lečenja koje se trenutno vodi u Smederevu.

– Pre dve godine sam saznala da imam rak dojke, a kako je već bilo kasno, odstranili su mi obe dojke. Išla sam na hemoterapije… Dva meseca kasnije su rekli da sam se izlečila. Ipak, kasnije su uočili promenu na limfnim žlezdama. Išla sam na kontrolu i biopsiju, bilo je kancerogeno – počela je ona dok nam je na uvid pokazivala dokumentaciju.

Ipak, i taj problem je rešila operacijom, ali ni tu nije bio kraj jer se bolest proširila.

– 31. okt prošle godine sam bila na operaciji, onda sam imala upalu pluća. Primila sam 14 penicilina, 10 gentamicina, hemomicin. Na kraju sam završila kod grudnog doktora, puna su mi pluća… metastaze su sa vrata prešle na pluća – kroz suze kaže ona i moli za pomoć dobre ljude i one koji su u situaciji da to učine.

– Pijem morfijum, ali i tu je problem jer ne mogu da ga kupim u apoteci jer je narkotik. U jako sam teškoj situaciji. Kad bi neko znao, čuo za moj slučaj, možda bi mogao da pomogne. U bilo kom pogledu. Imala sam rak dojke, ali hajde, dosta ljudi se od toga spasi. Međutim, sada sam četvrti stepen metastaze. Rekli su mi u jednom momentu da imam još šest meseci života. Pila sam petrolej, kanabis ulje, sve što sam čula, ja sam pila da mi pomogne – završava priču ona. (Telegraf.rs)