PUKLA PREKO 20.000 EVRA NA REMONT, A EVO KAKO JE IZGLEDALA PRE SVIH PLASTIČNIH ZAHVATA: Ovo je Dalila Dragojević pre 10 godina

Showbizz

PUKLA PREKO 20.000 EVRA NA REMONT, A EVO KAKO JE IZGLEDALA PRE SVIH PLASTIČNIH ZAHVATA: Ovo je Dalila Dragojević pre 10 godina

Svojevremeno smo pisali da je Dalila Dragojević svoj honorar iz “Zadruge”, kao i zaradu sa TikTok-a uložila u “remont”. Kako se navodi ona je potrošila 20.000 evra za operacije. Intervencije je imala u inostranstvu, a navodno je menjala usta, jagodice, uši, oči i zube. Takođe, navodno je stavila nove silikone u grudi.

“Dalila je druga osoba”, “Nije ti bilo potrebno”,” Dalila je operisala i uši”, bili su samo neki od komentara na mrežama.

Inače, Dalila Dragojević nikada nije krila da je imala estetske korekcije operacije, a jednom prilikom pričala je o tome šta je promenila kod sebe.

– Radila sam usne, radila sam malo jagodice i malo botoks. To je sve što za šest meseci izađe iz tvog tela, a ti, ako želiš, možeš to ponovo da uradiš. Operisala sam nos zbog devijacije, jer sam imala koščicu koju sam ispravila. Niti sam ga skratila, niti sam dirala ožiljak – rekla je tada Dalila.

Najskorija promena se desila pre nešto više od 24h (9.04.2024.godine) a Dalila je tada otkrila da je radila botoks, osvežavala lice, te dorađivala jagodice. Kako je rijaliti učesnica dugo godina na “javnoj sceni” mnogi se pamte period “Parova”, ali i fotki pre tog formata na kojima Dalila zaista izgleda drugačije. (kurir.rs)