Darko Lazić Tvrdi Da Je Vratio Milionske Dugove: “Sad Mogu Svuda Da Se Krećem, Dao Sam I Zelenašima I Svima”

Showbizz

Darko Lazić Tvrdi Da Je Vratio Milionske Dugove: “Sad Mogu Svuda Da Se Krećem, Dao Sam I Zelenašima I Svima”

Pevač Darko Lazić je nedavno progovorio o porocima, o tome da je probao nedozvoljene supstance, ali i otvoreno o odnosu sa bivšim partnerkama. Pevač je otkrio šta je konzumirao od narkotika. Probao sam samo kokain – tvrdi Darko i nastavlja:

– To su te neke godine… Kada uđeš mlad u celu ovu mašineriju i pun si para, zarađuješ. Svi te tapšu po ramenu, pa idemo izlasci, pa idemo društvo… Osoba koja zaradi puno para u mladim godinama i koja postane popularna, slavna, koja kaže da ga slava nije pukla u glavu, to je takva jedna velika laž. Mene je pukla i te kako u glavu. Znači bukvalno misliš da je ceo svet tvoj, idemo, ja sam najbitniji, svuda su ti vrata otvorena. Tapšu te po ramenima, sve može. Hoćeš auto-može, koje hoćeš. Evo ti na odloženo plaćanje, daćeš kad budeš imao. Hoćeš ovaj motor – može i to, evo ti na odloženo plaćanje. I ti onda upadneš u dugove u ozbiljan problem kada vidiš da to nije tako.

Darko je otkrio da je imao problem i sa dugovima, ali i da je iste rešio.

– Ja sam čist! Mogu sada lepo da se krećem svuda. Ne može niko više da kaže da mu nešto dugujem. I zelenašima i svima, sve sam vratio – iskreno je odgovorio Darko, a onda progovorio o Ani Sević sa kojom ima ćerku Lorenu.

– Ana je bila moja prva, ozbiljna veza. Imamo dete, naravno da je bilo ljubavi. Ana i ja sada imamo jako dobar odnos, sve je došlo na svoje. Bili smo premladi, prvenstveno ja. U našem odnosu su krenule trzavice kad se lanac pokidao, kad sam krenuo da ludujem…Oboje smo krivi, jer smo nezrelo ušli u sve to. Ali hvala milom Bogu, imamo sjajno dete koja je genije. Sa Anom sam stvarno u nikad boljim odnosima. Bukvalno kao brat i sestra. I sa njenim suprugom Danijelom sam u odličnim odnosima. On je super čovek. Moje dete živi sa njima, on moje dete gleda kao svoje. To je jedan potpuno zdrav odnos – rekao je Lazić, a onda se osvrnuo i na drugu bivšu ženu Marinu Gagić koja mu je rodila sina Alekseja.

– Funkcionišemo, komuniciramo, sve što je vezano za Alekseja. Marina ima svoj život, ja svoj. Trebalo bi da prođe još par godina da bi se to sve lepo uklopilo i smatram da će tako i biti – rekao je pevač, pa otkrio da je sa Anom ipak u boljim odnosima.

– Znaš kako, Ana je i ozbiljnija i sa godinama. Strpljen-spašen. I to će doći na svoje. Najsrećniji bih bio kada bi Marina našla svoju sreću. Drage volje bih Marini pevao na svadbi – rekao je pevač u emisiji “Razotkrivanje” na Republici. (Telegraf.rs)