MAJKA KORISTI POVODAC DA ŠETA DECU: Prvo je OSUĐIVALA takve roditelje, a sada NE IDE nigde bez njega, evo i ZAŠTO (VIDEO)

Zanimljivosti

MAJKA KORISTI POVODAC DA ŠETA DECU: Prvo je OSUĐIVALA takve roditelje, a sada NE IDE nigde bez njega, evo i ZAŠTO (VIDEO)

Oni koji nemaju decu mnogo toga osuđuju i govore kako oni to nikad ne bi, sve dok ne dobiju sopstvenu decu. Onda shvate da nije baš uvek sve kako izgleda, pa u vezi sa brojnim stvarima promene mišljenje. Tako je jedna majka dvoje dece po imenu Kloi priznala da je ranije uvek osuđivala roditelje koji svoju decu vode na povocima, tj. pojasevima za prohodavanje. Međutim, sve se promenilo kada je i sama postala mama.

“Da li sam osuđivala roditelje koji su svoju decu šetali na povocima? Da, oni su deca, nisu psi! Da li sam shvatala koliko je sve strašan dok nisam postala mama? Ni blizu! Sada me nije briga koliko smešno možda izgleda, uradiću sve samo da budu bezbedni”, napisala je mama uz video koji je objavila na TikToku, a u kojem se vidi kako jedno dete vozi u kolicima, dok stariju ćerkicu vodi pored sebe zakačenu na pojas za prohodavanje.

U komentarima su se ubrzo javili mnogi roditelji da daju svoj sud o ovoj temi, ali većina ih je bila na Kloinoj strani.

“Da me majka nije vodila na tom pojasu, bio bih mrtav dosad, trčao sam svuda i nisam imao nikakvu predstavu o opasnostima”, napisao je jedan muškarac.

“Uvek sam rekla da ću ćerku tako šetati čim prohoda, posebno gde je velika gužva. Decu otimaju u sekundi”, napisala je jedna mama.

“Nema ništa loše u tome”, iznela je svoj stav druga, dok brojne priznaju da su vodile decu na pojasevima za prohodavanje, te da su dobijale brojne osuđujuće poglede i komentare zbog toga.

“I ja sam rekla da ih nikad ne bih koristila, sada kad imam dete to potpuno razumem”, “ne zanimaju me oni koji osuđuju”, “pojasevi pomažu da deca budu bezbedna”, pisali su. (Kurir.rs/YuMama/J.M.)

@thesimplemum

Anything to keep them safe 🤍 #toddlermum #ukmum

♬ original sound – officialworkmemes