SAHRANILA MUŽA I OSTALA SAMA S 4 SINA, A ONDA JE PALA NA ŠARM SVEKRA: Udala se za njega, pa se desio šokantan preokret

Ispovijesti

SAHRANILA MUŽA I OSTALA SAMA S 4 SINA, A ONDA JE PALA NA ŠARM SVEKRA: Udala se za njega, pa se desio šokantan preokret

Ženina priča, koja se pojavila na društvenim mrežama 2019. godine, zaprepastila je mnoge, pitajući se može li se tako nešto zaista dogoditi u stvarnom svijetu. I iako je prošlo nekoliko godina, još uvijek ne prestaje šokirati javnost.

Naime, izgubila je muža i ostala sama sa četiri sina. Nakon smrti njenog muža – oženio je svekar! Iako je dugo razmišljala šta da radi, na kraju je iz interesa pristala na brak, a mi vam prenosimo njeno priznanje u celosti: Nakon što je moj muž otišao sa ovog svijeta prije 5 godina ostala sam sama sa 4 sina, sama… Nisam imala nikoga osim njih. Bilo mi je jako teško, plašila sam se budućnosti, odrastanja djece, obaveza.

Prošle godine mi je svekar ponudio da se udam za njega, s obzirom da mi je svekrva umrla godinu dana nakon muža. Bilo mi je gađenje kada mi je rekao da se udam za njega, ali je onda pokušao da mi objasni da je to za moje dobro, da ću imati njegovu penziju i da će to riješiti moju budućnost. Inače, svekar ima njemačku penziju i to jako dobru.

Sve je bilo u redu kada je naša veza u pitanju, međutim, prije mjesec dana prvi put smo prešli granice veze svekar-snaja. Iako smo se vjenčali, nismo imali tu vezu, jer je naš brak sklopljen zbog njegove penzije, odnosno tako je bilo do prije mjesec dana.

Desilo se, ni on ni ja se time ne ponosimo, ali… živi smo ljudi i te potrebe su u tom trenutku bile jače od svega.

Do tada nisam imala veze sa muškarcem pet godina. Poslije toga smo se dogovorili da s vremena na vrijeme to ponovimo… kad se ukaže potreba, možda zvuči odvratno, ali bolje da spavam s njim nego sa drugim muškarcima u selu i tako osramotim svoju djecu i pokojnog muža. ..počivaj u miru”, zaključila je. (Novi.ba)