ŠOKANTNO! Otišla je na putovanje sa DEČKOM SA TINDERA, na aerodromu se IZBEZUMILA, „Osećala sam se užasno, kao da sam loša osoba”

Ispovijesti

ŠOKANTNO! Otišla je na putovanje sa DEČKOM SA TINDERA, na aerodromu se IZBEZUMILA, „Osećala sam se užasno, kao da sam loša osoba”

Medlin Džej (23) mislila je da je upoznala muškarca svojih snova u decembru 2022. godine nakon što se na popularnoj aplikaciji za upoznavanje spojila s muškarcem za kog je rekla da se zove Džejson. On je na Tinderu tvrdio da ima 33 godine, ali Medlin je uskoro saznala da nije sve onako kako se čini. Naime, njih dvoje su otišli na romantični izlet, nakon čega je ona doživela šok jer se na povratku pojavila njegova trudna devojka, piše NY Post.

„Nikad pre u životu nisam bila na dejtu s Tindera, pa sam se bojala. Na našem prvom sastanku našli smo se u 15 sati. Nisam nameravala da se predugo zadržim, a onda je odjednom bilo 22 sata. Samo smo razgovarali sve vreme. Razgovarali smo o budućnosti i doslovno smo se složili oko svega: kada želimo decu, kakvi želimo da nam budu životi, kakva želimo da nam bude budućnost i tako smo se dobro poklopili. Zvučalo je predobro da bi bilo istinito, a to je zato što je i bilo“, otkrila je 23-godišnja studentkinja, a prenosi Večernji.hr.

Prema njenim rečima, burna romansa dogodila se tako brzo da nije imala vremena da obradi crvene zastavice, tj. znakove upozorenja.

“Sve se dogodilo tako brzo. Nisam imala osećaj da nešto nije u redu. Pravio se da je vrlo povučen, rekao je da nije imao sreće sa ženama i da je bio usredsređen na svoj posao, ali da je sada spreman da pronađe nekoga.”

Nakon tri meseca njihove bajke, Medlin i Džejson odlučili su da zajedno odu na jednonedeljno putovanje u Španiju, a sve se užasno završilo kada su stigli na aerodrom East Midlands. Tu su ih dočekali Džejsonova trudna i besna devojka i njena porodica.

„Kada smo sleteli avionom, jedna devojka je prišla i rekla da je ona njegova devojka i da će se poroditi za dve nedelje. Prišli su mi i njeni roditelji i gurali su me i vikali na mene. Doslovno sam doživela šok, šok celog tela. Nikada nisam osetila ništa slično. Nisam to očekivala, ni najmanje. Mislila sam da ćemo se venčati, da je on tip za mene i odjednom on ima potpuno drugačiji život iza mojih leđa“, prisetila se Medlin.

Trudna devojka je došla do nje i rekla joj da ona nije prva žena s kojom ju je prevario, te da taj muškarac zapravo ima 38 godina. Ali to je bio samo deo laži. Lagao je i o svom prezimenu. Medlin je takođe saznala da Džejson ima još jednog sina za kog nikome nije rekao. Nakon svega on je pokušao da je kontaktira i objasni da je njegova bivša psihički nestabilna.

Naime, lagao je i rekao da ga je bivša, koja ima psihičkih problema, zarobila s detetom. Tada je počeo da je omalovažava i rekao da bi ona od svih ljudi trebalo da razume emocionalni stres kroz koji prolazi. Kako kaže Medlin, njegova devojka, kojoj se izvinila, slutila je da je na odmoru s drugom devojkom.

„Osećala sam se užasno, kao da sam loša osoba, iako nisam imala ništa s tim. Nikada ne bih sanjala o izlasku s nekim ko ima porodicu. Cela situacija me jako prestrašila i od tada sam zauvek obrisala Tinder. Osećam se kao da sada stvarno nemam poverenja ni u jednog muškarca“, zaključila je. (Kurir.rs/Nova/J.M.)