Nakon priča da se “razvode”, stigla divna vest iz porodice Trajković: Imaju povod za slavlje, Slađa čestitala

Showbizz

Nakon priča da se “razvode”, stigla divna vest iz porodice Trajković: Imaju povod za slavlje, Slađa čestitala

Prethodni period dosta se šuškalo o vesti da se sin Radiše Trajkovića Đanija, Marko, razvodi od supruge Minje. Mediji su pisali o tome da su se njih dvoje otpratili sa društvene mreže Instagram, kao i to da je Đanijeva snajka obrisala prezime Trajković, ali ga je potom vratila.

Ovim povodom oglasila se tada i Markova majka, Slađa Trajković, i kratko prokomentarisala:

– Razvod? Ne znam ništa o tome, imam prečeg posla! – rekla je Slađa tada i dodala:

– Zajedničke fotografije obrisala? Ne znam, bilo je priče da ima problema sa Instagramom – zaključila je Slađa tom prilikom.

Bračni par je potom ubrzo izgladio odnose, ponovo su se zapratili na društvenim mrežama, kačili zajedničke fotografije, a danas imaju divan povod za slavlje! Njihovom sinu je rođendan, a ponosna baka Slađa se ovim povodom i oglasila.

– Tačkice babina, srećan ti 2. rođendan, voli te baba – napisala je Đanijeva supruga i označila Marka i Minju u objavi i dodala pesmicu “Danas nam je divan dan”.

Podsetimo, Minja i Marko Trajković venčali su se 16. decembra 2021. godine, a ceremonija venčanja obavljena je u zgradi Gradske opštine Savski venac. Crkveno venčanje obavljeno je 15. maja 2023. godine u Hramu Svetog Save. (Telegraf.rs)