UPUCAN POZNATI PJEVAČ U GR*DI! Životno ugrožen odmah prebačen u bolnicu, bore se da ga SAČUVAJU!

Uncategorized

UPUCAN POZNATI PJEVAČ U GR*DI! Životno ugrožen odmah prebačen u bolnicu, bore se da ga SAČUVAJU!

Jutros u Bordou došlo je do teškog incidenta u kojem je jedan od najpopularnijih francuskih pjevača, Kendži Žirak, ranjen u grudi vatrenim oružjem. nOvaj 27-godišnji pjevač, poznat po svojoj muzici i pobjedi u muzičkom takmičenju “The Voice” 2014. godine, trenutno se bori za život na intenzivnoj nezi Univerzitetske bolnice u Bordou.

Napad se desio rano jutros tokom posjete Kendžija Žiraka putničkom kampu u obližnjem Biskarosu. Prema izvorima, pjevač je bio u kampu za putnike kada je upucan, a policija je primila poziv oko pet sati i 30 minuta.

Na licu mjesta su se suočili sa dvadeset ljudi koji su odbili da pruže bilo kakve informacije, dodatno komplikujući situaciju. Hitna služba je brzo reagovala i pružila prvu pomoć Kendžiju Žiraku prije nego što je hitno prebačen u bolnicu.

Nakon što je potvrđeno da je žrtva poznati pjevač, javnost je saznanje da je u životnoj opasnosti duboko potreslo. Kendži Žirak je otac jednog djeteta i postao je poznat po svojim emotivnim pjesmama i autentičnom muzičkom stilu.

Kendži Žirak je često govorio o svojim teškoćama tokom odrastanja u kamp prikolici, kao i o tome kako se bavio fizičkim poslovima nakon što je napustio školu sa samo 16 godina. Pobjeda u “The Voice” takmičenju 2014. godine označila je prekretnicu u njegovoj karijeri, a od tada je objavio pet albuma i snimao duete sa slavnim kolegama iz Francuske.

Njegova autentičnost i emotivnost pridobili su mu veliki broj obožavalaca širom svijeta. (republika.ba)