Nadežda na veliki praznik podelila sliku sina! Nakon teške borbe, prizor će raznežiti mnoge: “Mali tršavko”

Showbizz

Nadežda na veliki praznik podelila sliku sina! Nakon teške borbe, prizor će raznežiti mnoge: “Mali tršavko”

Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas slave, Lazarevu subotu – Vrbicu. Ovaj dan u crkvenom pravoslavnom kalendaru označen je podebljanim crnim slovom. Na ovaj veliki praznik deca se naročito raduju zvončićima koje im roditelji kupuju okačene o srpsku trobojku. Oni i njihovo zveckanje simbolizuju pobedu života nad smrću, kako Lazara, tako i Isusa kada proslavljamo Vaskrs.

Pevačica Nadežda Biljić pokazala je kako obeležava ovaj veliki praznik sa svojim sinom Longom. Putem Instagrama podelila je neodoljivu fotografiju dečaka koji oko vrata nosi zvonce, a u rukama venčić, koji je verovatno u tom trenutku skinuo sa glave, pa mu je pokvario frizuricu.

– Naš mali tršavko i musavko! Frizura traje čitavih dva minuta – napisala je Nadežda i dodala emotikone srca.

Podsetimo, mali Longo imao je tešku životnu borbu kada se rodio, a danas je stasao u pravog dečaka. Pevačica se nedavno prisetila teškog perioda, kada je dečak bio toliko mali i krhk da nije smela da ga uzme u ruke.

– Super je sada. Malo kaska u odnosu na generaciju. Hiperaktivan je, hvala Bogu. Rodio se sa 1.30 kg. Ja sam ga jedina videla, bio je kao flašica, pelene su bile veće od njega, zatvorene okice, kosa, jezivo… Nisam smela za ruku da ga pipnem. Rekli su mi: “Mama, uzmite ga za ruku”. Rekla sam da ne smem. Bio je toliko sitan. Bilo mi je jako teško što ga nisam dojila. Njemu se nije razvilo to za sisanje i gutanje, pa je preko sonde primao mleko – rekla je Nadežda sa knedlom u grlu i otkrila da za vreme korone nije ni smela da ga viđa, zbog čega je stalno bila na vezi sa lekarima i medicinskim osobljem.

– Došla sam kući 16. i nije prošlo 15 minuta, proglašeno je vanredno stanje. Nismo mogli da ga viđamo, zvali smo telefonom stalno. Od marta do jula je bio u inkubatoru… Na sve to, dobila sam dijabetes – ispričala je Biljićeva u emisiji “Premijera”. (Telegraf.rs)