OVO SU DECA HALIDA MUSLIMOVIĆA! Ženama će pasti vilice kada mu vide sina, a ćerka mu je završila OZBILJNE ŠKOLE

Showbizz

OVO SU DECA HALIDA MUSLIMOVIĆA! Ženama će pasti vilice kada mu vide sina, a ćerka mu je završila OZBILJNE ŠKOLE

Pevač Halid Muslimović decenijama je uspešno krčio svoj put u estradnom svetu. Za to vreme, supruga i deca pevača živeli su daleko od očiju javnosti. Popularni pevač porodičnu bazu je izgradio u Prijedoru, gde i danas živi.

Deca Halida Muslimovića, Enis i Lejla, nikada se nisu eksponirali u javnosti. Od oca su nasledili talenat za muziku, ali nisu poželeli da im to postane profesija.

– Moj sin Enis je baš nadaren za muziku, video sam to po njegovom pristupu klavijaturi. Kad je bio klinac, ja se posle dva-tri dana vratim sa puta, čujem skinuo numeru perfektno, onako sam. A Lejla super peva.

– Nisu pokazali želju da budu u tom svetu, niti sam ja od roditelja koji po svaku cenu žele da im deca idu u određenom pravcu – izjavio je Halid Muslimović u emisiji Premijera.

I sin i ćerka Halida Muslimovića završili su fakultete, čak su i magistrirali.

– Sin je magistar informatike, a ćerka magistar ekonomije u turizmu i hotelijerstvu. To je njihov put, a ja ih podržavam u svemu što žele da rade – otkrio je pevač s neskrivenim ponosom.

Deca Halida Muslimovića ostvarena su i na porodičnom planu. Sin Enis je u braku, a sa suprugom Majom ima sina Adriana i ćerku Enu.

Ćerka Lejla je udata i ima sina Džana. Koliko je Halid vezan sa svoju decu, toliko i oni njega vole. O tome svedoči i Lejlina rođendanska čestitka, upućena ocu putem Instagrama:

„Za tvoj dan, želim ti bezbroj nota ljubavi, bezbroj akorda radosti i najveću simfoniju zdravlja. Hvala ti na svim trenucima podrške i ljubavi koju si mi pružio. Tvoja prisutnost čini svaki dan posebnim. Neka ti ovaj rođendan bude jednako neverovatan, kao što si ti za mene.” Kurir / Espreso / Preneo: Lazar Stanušić

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lejla Muslimović (@lejla_muslimovic)