MILJANA KULIĆ “SKINULA” VODITELJKI HALJINU U EMISIJI! Obukla je pa se hvalila, Tijana se odmah oglasila: Evo šta joj je poručila

Showbizz

MILJANA KULIĆ “SKINULA” VODITELJKI HALJINU U EMISIJI! Obukla je pa se hvalila, Tijana se odmah oglasila: Evo šta joj je poručila

Miljana Kulić obukla je haljinu koju joj je poklonila voditeljka Tijana Stojisavljević. Naime, nedavno je Miljana Kulić gostovala u “Amidži šou”, a sve je oduševila svojom novom figurom. Tijana na svom Instagramu objavila fotografiju Miljane u haljini u kojoj je vodila emisiju.

– Miksi je ušla u moju haljinu, laganica – napisala je voditeljka, te stavila srce pružajući podršku rijaliti učesnici za najbolji izgled do sada, a mnogi su u neverici kako Miljana izgleda sada u odnosu na prethodne sezone.

Potok se ponovo oglasila na pomenutoj mreži, te objavila fotku u kreaciji, ali uslikanoj pre početka emisije.

– Ja sinoć dok mi Miljana nije ‘skinula’ haljinu – našalila se lepa voditeljka.

Miljana Kulić nakon što se podvrgla operaciji želuca, koja je za nju mogla i kobna da bude, skinula je čak 50 kilograma, kako se pisalo, pre par meseci, a po svemu sudeći sada je skinula još. Miljana je imala 130 kilograma, a gledaoci rijalitija “Zadruga” primerili su da je Nišlijka znatno smršala. Kurir.rs/ Blic / Preneo: M. J.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tijana Milutinovic (@tijana.stoisavljevic)