OVAJ SNIMAK ĆE VAM JOŠ VIŠE ULEPŠATI PRAZNIKE! Marija Šerifović podelila prelepe trenutke sa svojim sinom, da se ISTOPIŠ (VIDEO)

Showbizz

OVAJ SNIMAK ĆE VAM JOŠ VIŠE ULEPŠATI PRAZNIKE! Marija Šerifović podelila prelepe trenutke sa svojim sinom, da se ISTOPIŠ (VIDEO)

Pevačica Marija Šerifović postala je majka krajem prošle godine, a od tog momenta se ne odvaja od naslednika. Marija neretko i javno ističe kako gotovo svaki slobodan trenutak koristi kako bi provela sa sinom koji joj ulepša svaki momenat.

Tako je ovaj neradni dan iskoristila kako bi sa porodicom uživala u svoja četiri zida. Ona je usnimila kako malenog Maria zabavlja dadilja ili baka, a uz video je objavila i pesmu koju obožava. Marija je, naime, snimala kako ljuljaju sina dok sede za trpezarijskim stolom, a sve prati poznata pesma od Sinana Sakića “Zoko moja zoko”.

Podsetimo, Marija je nedavno otkrila da li planira da dobije još naslednika.

– U ovom trenutku ne, i za sada ne. Sada, ako se želje promene, što da ne? Ali, za sada ne. Kažu da su deca naši učitelji, neki veruju da je obrnuto, a ja verujem da je baš tako. Gotovo sam sigurna da će me Mario naučiti mnogim stvarima, da će to biti jedna dugotrajna borba između strelca i škorpije, ali na kraju krajeva, nešto je do vaspitanja, nešto ide iz kuće, a nešto naprosto mora da se prepusti višim silama, a na nama kao roditeljima je samo da se prekrstimo i da gledamo – rekla je Marija. Kurir / Blic / Preneo: Lazar Stanušić