ŠTA SE DEŠAVA SA KARLEUŠOM?! Jeleni se gubi SVAKI TRAG, javnost u STRAHU, hitno se oglasio ON!

Showbizz

ŠTA SE DEŠAVA SA KARLEUŠOM?! Jeleni se gubi SVAKI TRAG, javnost u STRAHU, hitno se oglasio ON!

Pevačica Jelena Karleuša, koja je do nedavno imala preko dva miliona pratilaca na Instagramu, iznenada je nestala sa ove društvene platforme. Njeno odsustvo sa Instagrama izazvalo je brojne spekulacije i interesovanje javnosti.

Njen menadžer Zoran Birtašević objavio je na društvenoj mreži Iks da je nalog pevačice na Instagramu prijavljivan od strane “botova”. Navodi se da je veliki broj prijava sa bot profila rezultirao privremenim problemom, koji se trenutno rešava. Međutim, u odgovorima na ove tvrdnje, mnogi korisnici, uglavnom državljani Crne Gore, tvrde da nisu botovi, već pravi ljudi koji su odlučili da prijave njen profil, navodeći svoje lične podatke.

Neposredno pre nego što je njen profil nestao, Jelena Karleuša je na društvenim mrežama pisala o problemima koji su nastali pred njen nastup u Crnoj Gori. Navodila je da je otkazala nastup zbog pretnji koje je dobijala iz Crne Gore, dok je menadžment hotela izneo drugačije tvrdnje, tvrdeći da koncert nije otkazala pevačica, već uprava hotela.

Nestanak Jeleninog profila izazvao je brojne reakcije javnosti, a mnogi su izrazili zabrinutost i nedoumicu zbog celokupne situacije. Fanovi su aktivno komentarisali na društvenim mrežama, izražavajući podršku pevačici i nadajući se da će se problem uskoro rešiti.

Dok se javnost i dalje pita šta se tačno desilo sa Jeleninim Instagram nalogom, ostaje da se vidi kako će se ova situacija razvijati u budućnosti. Pevačica Jelena Karleuša do sada nije dala zvanično saopštenje povodom ovog događaja, ostavljajući mnoge u neizvesnosti. S obzirom na njenu aktivnu prisutnost na društvenim mrežama, ovo predstavlja neočekivan preokret koji je iznenadio mnoge. AUTOR: REPUBLIKA/O. B.