ZALJUBLJENA SAM U MUŽA SVOJE ĆERKE: Žena šokirala priznanjem o 20 godina mlađem zetu “On je zdepast i ima prosečno telo, ali…”

Ispovijesti

ZALJUBLJENA SAM U MUŽA SVOJE ĆERKE: Žena šokirala priznanjem o 20 godina mlađem zetu “On je zdepast i ima prosečno telo, ali…”

Ženu su mnogi kritikovali nakon što je priznala da je privlači muž njene ćerke – i da bi izlazila sa njim da je sama. Naime, ova 46-godišnja žena, iako je udata, stalno mašta o 26-godišnjem zetu – za kojeg tvrdi da ima sve što poželi u muškarcu, piše Mirror.

Znajući da je to pogrešno, kaže da nikada ne bi delovala po svojim instinktima, ali je morala da podeli svoju ‘tajnu’ sa nekim. Na Redditu je napisala: „Srećno sam udata i volim svoju ćerku. Ali sve bih dala da budem sa svojim zetom. Ispunjava sva moja očekivanja od muškaraca – i fizički i psihički’.

„On je zdepast i ima prosečno telo i tako je zabavan. Nikada nisam mislila da je moj tip muškarca, ali da sam ga upoznala kao slobodnu ženu, bacila bih se na njega. Žao mi je što sam ovako morala da rasteram dušu. Nikada tako nešto ne bih uradila ni svojoj ćerki ni mužu, ali on mi ne olakšava posao – dodaje ona.

Dok je većina korisnika izrazila zabrinutost zbog njenog ponašanja, drugi su joj savetovali da poradi na braku sa svojim mužem.

Komentarišući njenu objavu, jedan korisnik je rekao: „Ovakve stvari brak čine strašnim, pogotovo zato što bi većina rekla da bi trebalo da budem u redu sa ovim jer ste rekli da nikada neću učiniti ništa u vezi sa svojim porivima“, drugi je dodao: „Recite svom mužu i vidite kako ide’.

Treći korisnik je napisao: „Napustio sam posao sa skraćenim radnim vremenom da bih izbegao nekoga ko me zaista privlači. Ne morate, ali ako imate dobru komunikaciju sa svojim mužem, možda biste želeli da razgovarate o tome sa njim i da se na taj način zbližite’. (Kurir.rs/VečernjiList.hr/I.M.)