TARA OBJAVILA JEZIVE SNIMKE NASILJA! Danilo je pljuje, vređa, sve lomi i razvaljuje vrata

Showbizz

TARA OBJAVILA JEZIVE SNIMKE NASILJA! Danilo je pljuje, vređa, sve lomi i razvaljuje vrata

Bivša rijaliti učesnica, Tara Simov dobila je dete s nevenčanim suprugom Danilo Raičevićem, a sada ga je javno optužila da joj je navodno nanosio telesne povrede, pa je pokazala i ogrebotine. Nakon što je Danilo izjavio da je Tara nedavno bila u zatvoru u Sremskoj Mitrovici, na mrežama su se pojavili jezivi snimci nasilja.

Na snimcima se vidi kao on lomi stvari po kući, pljuje, vređa je i razvaljuje vrata.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @biseriestrade

Ona je na novom Instagram profilu iznela niz storija, a između ostalog je i Danilovoj majci prepričala šta joj je navodno radio Danilo. Poslala joj je fotografije na kojoj joj je počupana kosa i na kojima ima modrice po licu i usnama. Istakla je i da ju je čupao.

“Ne dozvolite majke, da se zbog nekog prepolovite, ne dozvolite sebi da se razbolite do te mere da dete ne možete da držite u rukama, ne jedite se jer su drugi rođeni bolesni, ne zamerajte kad vas vređaju, oprostite svima i Bog će vas sačuvati”, napisala je u drugom storiju Tara i pokazala leđa.

Takođe, istakla je na Insta priči i kako je u sedmom mesecu trudnoće Danilo bio agresivan prema njoj, te se vidi kako je besneo i dizao krevet dok je ona ležala.

“K***o smrdljiva, tata ti je p***er, a mama k***va”, govorio joj je, između ostalog, Raičević tokom zajedničkog života, a Simova je pokazala i ogrebotine na ruci. I Danilo je objavio i fotografije na kojima ima ogrebotine po celom telu kao i masnice na licu, ali je ubrzo obrisao objavu. (MONDO/A.K.)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @biseriestrade