Brutalno obraćanje Jovane Jeremić koleginicama: “Proveravate da li je vila na moje ime, skratiću vam muke!”

Showbizz

Brutalno obraćanje Jovane Jeremić koleginicama: “Proveravate da li je vila na moje ime, skratiću vam muke!”

Jovana Jeremić objavila je kako se pojedine koleginice raspituju o tome da li je vila sa bazenom u Grockoj zaista na njeno ime, a onda je saopštila kako će im javno saopštiti i imena.

– Čula sam da je glavna tema da li je vila u Grockoj na moje ime! Vidim da neke moje koleginice bave tom tematikom, s obzirom da bi one verovatno želele da im jedan muškarac priredi da dobiju, bar jednom u životu, možda nešto više od parfema, a kamoli kada je vila u pitanju! Da vas oduševim – jeste! Nema potrebe da idete okolo, pozivate moje prijatelje, da idete na oglase da proveravate kuću… Ja ću da vam skratim muke! Jeste na moje ime i ne samo vila, mnogo toga još. Ali, nemojte uopšte da vaše zdravlje trpi zbog toga, ja sam želela javno da vam se obratim – rekla je Jovana.

– Te koleginice koje su se raspitivale kod mojih prijatelja juče, sinoć, pre dva dana, da li je kuća na moje ime, biće tagovane u nastavku mog storija, čisto da znaju s kojom kategorijom razgovaraju i o kome se raspituju – nastavila je Jeremićeva. (Telegraf.rs)