“Prevarila sam muža, da li da mu kažem, oče?” Arkanova ćerka otvorila Jutjub kanal, evo kojim temama se bavi

Showbizz

“Prevarila sam muža, da li da mu kažem, oče?” Arkanova ćerka otvorila Jutjub kanal, evo kojim temama se bavi

Jedno od Arkanove dece je i Anđela Ražnatović, koju je dobio sa glumicom Ljiljanom Mijatović. Anđela na platformi Jutjub ima svoj kanal, putem koga objavljuje razne snimke, najviše one koji se tiču duhovnih tema i odgovora na slična pitanja.

Neki od video snimaka koji se tamo mogu naći su : “Veliki post i džigerica”, “Đavoimanost i pokajanje”, “Kako deluju demoni”, “Kojim poslom treba da se bavimo?”, “Prevarila sam muža, da li da mu kažem, oče?”. Tu je i mnogo molitvi, beseda patrijarha i duhovnika…

Podsetimo, Anđela se pojavila na rođendanu njene mlađe sestre, Anastasije Ražnatović, kada je protrčala pored novinskih ekipa kako bi došla do slavljenice i čestitala joj rođendan.

– Gde si, sestrice – obradovala se Anastasija čim ju je videla, a Anđela joj se bacila u zagrljaj i uputila čestitke.

– Srećan ti rođendan, želim ti sve najbolje! Da si živa, zdrava – rekla joj je ona, a njihov srdačni zagrljaj zabeležila je kamera emisije “Premijera”.

Anđela je rođena 1980. godine. Završila je Bogoslovski fakultet, a objavila je i zbirku pesama. Svojevremeno se, pre skoro dve decenije, našla u centru medijske pažnje, kada je započela romansu sa Kristijanom Golubovićem, koga je upoznala dok je služio zatvorsku kaznu u Grčkoj.

Tada se šuškalo i da će se venčati, međutim do svadbe nije došlo. Posle toga, Anđela se ubrzo povukla, dobila ćerku i osim u retkim prilikama, kada dođe na slavlja kod Veljka i Anastasije, praktično se ne pojavljuje u javnosti. (Telegraf.rs)