Ovo je momak čija je boca pogodila Novaka: Pogledajte reakciju kad je shvatio šta je uradio /VIDEO/

Showbizz

Ovo je momak čija je boca pogodila Novaka: Pogledajte reakciju kad je shvatio šta je uradio /VIDEO/

Novak Đoković je zadobio udarac flašicom u glavu nakon pobede u drugom kolu Rima, te je završio u ambulanti i otkazao konferenciju za medije. Snimljen je i u krupnom kadru momak iz čijeg je bočnog džepa ranca ta flašica pala direktno na glavu najboljeg igrača svih vremena.

Prema saopštenju turnira, Srbin je dobro, dobio je lekove i vratio se u hotel, te nema razloga za zabrinutost. Turnir je zvanično saopštio stanje srpskog asa, a posle svega se pojavio snimak iz drugog ugla koji jasno pokazuje šta se zapravo desilo. Uz to, u krupnom kadru je snimljen momak koji je nesrećnim spletom okolnosti izazvao paniku.

Podsetimo, najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u šesnaestinu finala mastersa u Rimu, pošto je u drugom kolu ubedljivo savladao Francuza Korentana Mutea.

Đoković je pogođen flašicom u glavu odmah posle tog meča dok je davao autograme. Baš tada se ovaj momak saginjao toliko da mu je ranac bio okrenut direktno prema Novaku – tako je i aluminijumska flašica pala. Njegov izraz lica je sve rekao posle incidenta, a mnogi navijači su bili ljuti pokušajem da se ovo ublaži, rečima da je ispalo iz ranca dečaka.

Povreda je nešto ozbiljnija, pa je Novaku Đokoviću morala da se ukaže pomoć. Zbog toga je konferencija za medije najboljeg tenisera sveta otkazana. Ubrzo nakon toga, stiglo je i objašnjenje oko toga kako je Novak zaradio udarac, koji ga je raskrvario toliko da je morao da bude prebačen u medicinsku sobu na kompleksu Foro Italiko. sportal.blic.rs