Milica i Bora se danas opet vjenčali: Evo zašto su morali da ponove bračni zavjet

Showbizz

Milica i Bora se danas opet vjenčali: Evo zašto su morali da ponove bračni zavjet

Milica Kemez i Bora Santana pre nekoliko dana su izgovorili sudbonosno “da”, a voditeljka je odlučila da zadrži svoje i doda prezime svog supruga. Njihovo venčanje dogodilo se u poznatom beogradskom restoranu, a na proslavu su došle brojne javne ličnosti.

Nakon luksuzne svadbe, danas je obavljeno i crkveno venčanje Milice Kemez i Bore Santane Mlada je imala bogatu venčanicu sa dugačkim velom i raznim sjajnim cvetovima, dok je Bora takođe obukao belo odelo, a na ramenima je imao našivene rese.

Crkveno venčanje Milice Kemez i Bore Santane obavljeno je danas, a to je bila Miličina zelja. Naime, ona je želela da se venčaju u crkvi jer je za nju brak svetinja i smatra da je to za celi zivot, te je iz tog razloga i htela božiji blagoslov jer zna da crkva u brak računa samo onaj koji se sklopi u svetoj tajni venčanja.

Svadba je prošla u savršenoj atmosferi, a mladenci su za prvi ples odabrali pesmu od Ace Lukasa i Dragane Mirković “Sad i zauvek”, a tokom plesa binom se širio beli dim, a u pozadini je išao vatromet. Venčanje Bore Santane i Milice Kemez bio je pravi spektakl, a ples koji su svi nestrpljivo čekali prošao je i više nego romantično.

Bora Satana je prezdovoljan svadbom koja je bila organizovana po njegovim instrukcijama:

“Dosadio sam bio svojim prijateljima pričajući šta sam smislio i kakav će svaki detalj da bude. Baš sam želeo da Milica bude presrećna i da joj ništa ne pokvari taj dan. Jedino su me iznenadile i pogodile priče nekih kako sam sve radio na kompenzaciju kako ne bih potrošio pare. To su gluposti, ja dobro zarađujem, zna se koliko me ljudi poštuju i vole, iz cele Evrope me zovu da im vodim i organizujem svadbena veselja… Pa valjda je normalno da na svojoj svadbi ne štedim… Ali uvek se nađe neko zloban da širi laži”, kaže Bora. AUTOR: Svet FOTO: Ivan Vučićević