ŠEF JOJ NAČISTO UPROPASTIO DAN VENČANJA: Došao na svadbu, a onda joj uz zdravicu poručio “Čeka te mejl sa detaljnim OBJAŠNJENJEM”

Ispovijesti

ŠEF JOJ NAČISTO UPROPASTIO DAN VENČANJA: Došao na svadbu, a onda joj uz zdravicu poručio “Čeka te mejl sa detaljnim OBJAŠNJENJEM”

U popularnoj emisiji “The Ben Asking Show”, jedna devojka iz Britanije podelila je svoje iskustvo što je apsolutno zgranulo kako voditelja tako i slušaoce. Mlada Britanka je, naime, tokom sopstvenog venčanja dobila poruku od svog nadređenog koja je, isprva, delovala bezaleno, međutim kraj poruke joj je uništio najlepši dan u životu.

Kako je navela, šef joj je poželeo sreću i nadajući da je sve proteklo baš onako kako je planirao, ali joj je na kraju umesto svadbenog poklona uručio otkaz.

 

Zapravo, u poruci ju je zapravo obavestio da je čeka mejl sa detaljnim objašnjenjem. Malo je reći da je mlada bila iznenađena. Nedugo zatim, pokušala je da sazna o čemu je tačno reč ali, na njeno još veće iznenađenje, izbacili su je iz svih poslovnih grupa. Nije joj preostalo ništa drugo već da pročita mejl, o kom je i obaveštena porukom.

Kako je navedeno na NDTV, u mejlu je, kao razlog otkaza, navedeno da “nije ispunila očekivanja”, ali mlada Britanka tvrdi da nikada nije dobila niti jednu primedbu na svoj rad.

“Nedavno su zaposlili jednu osobu. Nisam previše razmišljala o tome, ali sada kada sagledam situaciju, rekla bih da je to sve vreme bila moja zamena”, kazala je. (Kurir.rs/J.M.)