U zagrljaju Harisa Džinovića 53 godine mlađa pevačica: Sliku objavio njen dečko, stajling je vrlo zanimljiv

Showbizz

U zagrljaju Harisa Džinovića 53 godine mlađa pevačica: Sliku objavio njen dečko, stajling je vrlo zanimljiv

Pevač Haris Džinović razveo se od modne dizajnerke Meline Džinović nakon 22 godine ljubavi, a poslednjih meseci, poznati par je glavna tema u medijima. aris je otvoreno iznosio detalje iz njihovog odnosa, te je pričao o tome da je “poslednji saznao za prevaru”, aludirajući na to da njegova bivša žena ima novog partnera.

Međutim, Džinović je sada pozirao sa mladom pevačicom, Zoranom Mićanović, a sliku je na svom Instagramu objavio njen 22 godine stariji dečko i pevač MC Stojan uz emotikon srca. Nisu krili zadovoljstvo što se nalaze u istom društvu, a kakav je spoj u pitanju, zasigurno dobro i zabavili.

Podsetimo, pevačica Nataša Alimpić prokomentarisala je razvod pevača Harisa Džinovića i modne kreatorke Meline Džinović, ali i zaintrigirala svojom izjavom. Naime, Nataša je izjavila da je Haris pravi gospodin i da celog života traži čoveka kao što je on.

– Haris potiče iz jedne divne akademske porodice, on je gospodin koji je veliki trag ostavio na našoj javnoj sceni. Čast je imati takvog muža, ja to tražim ceo život. Želim mu svu sreću, želim da ga život srećom časti – rekla je ona za Radio Svetski. (Telegraf.rs)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli MC STOJAN (@mc_stojan)