“BILA SAM LJUBAVNICA” Šok priznanje Jovane Jeremić: Kad naučiš lekciju, nemaš pravo da budeš i drugi put! Za ove žene sledi KAZNA

Showbizz

“BILA SAM LJUBAVNICA” Šok priznanje Jovane Jeremić: Kad naučiš lekciju, nemaš pravo da budeš i drugi put! Za ove žene sledi KAZNA

Vodireljka Jovana Jeremić, pored aktuelnih dešavanja u rijalitiju, iznela šokantno priznanje da je u mladosti bila ljubavnica i da se nimalo ne kaje zbog toga.

– Svako ima pravo jednom da bude ljubavnica. Da, ja sam bila ljubavnica, sve smo bile u nekom trenutku. Ali ti ne znaš zašto je neko bio. Možda je taj čovek lagao tu devojku. Nećemo da govorimo o tim devojkama koje su izmanipulisane. Kad si bila jednom ljubavnica i naučila lekciju, nemaš pravo to da budeš drugi put – rekla je Jovana, te se osvrnula na one žene koje svesno ulaze u odnos sa zauzetim u muškarcima, znajući pritom da su druge. Za takve, tvrdi Jovana, sledi posebna kazna.

– Ima onih koje se time bave, e ja o tim ljubavnicama pričam. I da, te pljujem najstrašnije. Ja bih takve kojima je to zanimanje spalila na lomači – rekla je Jovana.

Inače, Jovana već više od četiri meseca uživa u vezi s biznismenom Draganom Stankovićem, a da je njihova veza ozbiljna, potvrdila je i voditeljka koja je otkrila njihove planove za budućnost. Jeremićka je priznala da je Dragan kupio plac na kom gradi vilu za njih dvoje, koja će se zvati simbolično Jovana.

– Vila će dobiti ime po meni i, moram reći, biće to naša oaza. Imaću saunu, mini-teretanui bazen. Ja planiram da imam još pet vila, u Španiji, Monte Karlu i tako dalje – rekla je voditeljka u emsiji “Minsko polje”. kurir.rs/republika/preneo I.L.