OTKRILA JE ČUDNU RUPU U KABINI U BUTIKU I SVE ŽENE SU UPALE U PANIKU: Kad je otkrila čemu služi, nije mogla da veruje (VIDEO)

Zanimljivosti

OTKRILA JE ČUDNU RUPU U KABINI U BUTIKU I SVE ŽENE SU UPALE U PANIKU: Kad je otkrila čemu služi, nije mogla da veruje (VIDEO)

Jedna tiktokerka objavila je viralni snimak u kom je pokazala kako se šokirala kad je na vratima kabine za presvlačenje u jednom butiku ugledala otvor s neobičnim natpisom.

“Želite li da zavirimo?” pisalo je uz izrezbareni otvor na vratima, a prizor je postao viralan prikupivši gotovo dva miliona pregleda i brojne komentare.

“Gotovo kao da prete”, “Ovo je moja noćna mora” i “Šta ovo znači?”, neki su od komentara, a na kraju su se javili tiktokeri koji su objasnili o čemu se radi i tako umirili sve.

“Imaju to kabine već neko vreme, ovo su uveli kad su počeli da nude savete za odabir i nameštanje brushaltera, tako da prodavačice mogu da vide kako vam stoji brushalter bez ulaska u kabinu”, objasnila je jedna osoba, a druga dodala: “Mislim da to znači da možete da pitate nekoga da li izgledate dobro u odeći bez izlaska iz kabine.”

“To je super ako ste u šopingu s prijateljicom, a ne želite da otvarate vrata kabine”, zaključila je treća. (Kurir.rs/ L. S)

@snorkelingmeatball

WHAT IS THIS @COTTON ON

♬ female rage – bel6va