PODMLADITE SVOJE LICE UZ JEDAN SASTOJAK KOJI IMATE KOD KUĆE: Japanke vekovima koriste ovu tehniku i ne kupuju skupe kreme

Uncategorized

PODMLADITE SVOJE LICE UZ JEDAN SASTOJAK KOJI IMATE KOD KUĆE: Japanke vekovima koriste ovu tehniku i ne kupuju skupe kreme

Sigurno ste potrošili mnogo novca na skupe kremice za lice kako biste održali mladalački izgled. Ipak, postoji mnogo jednostavnije rešenje, koje ne podrazumeva da izdvojite pravo bogatstvo. Prirodni sastojci najbolji su lek za vašu umornu kožu, a rešenje je jednostavno – pirinač.

Kako se pravi japanska maska od pirinča?

Prokuvani pirinač properite vodom i dodajte u njega 1 supenu kašiku toplog mleka. Promešajte smesu do ujednačenosti i dodajte u to 1 kašiku meda. Masku nanesite u debljem sloju na očišćenu kožu lica i vrata.

Nakon pola sata pažljivo uklonite masku i umijte se vodom od kuvanog pirinča.

Pirinač je odličan tonik za lice

Pirinač sadrži inozitol, sastojak koji stimuliše cirkulaciju krvi u koži, što usporava starenje i poboljšava opšte zdravlje kože.

Pirinač je bogat vitaminom B

Vitamini B grupe imaju brojna korisna svojstva za nokte, kosu i kožu jer stimulišu regeneraciju ćelija kože i na taj način doprinose mekšoj, jačoj i otpornijoj koži, bez fleka i bora.

Pirinač ima snažan efekat u borbi protiv bora

Inozitol, sastojak pirinča, takođe ima sposobnost da podmlađuje lice smanjenjem bora i povećanjem protoka krvi u koži. (Kurir.rs/I.M.)