“MORAJU DA SE ZNAJU NEKE GRANICE” Marina Gagić konačno progovorila o Darku, evo kako je Aleksej reagovao na vest o bebi

Showbizz

“MORAJU DA SE ZNAJU NEKE GRANICE” Marina Gagić konačno progovorila o Darku, evo kako je Aleksej reagovao na vest o bebi

Darko Lazić čeka treće dete sa trećom suprugom Katarinom, a sada se tim povodom oglasila njegova bivša partnerka Marina Gagić, koja mu je rodila sina Alekseja. Lazić je svojevremeno bio u lošim odnosima sa bivšom suprugom Anom Sević sa kojom ima ćerku Lorenu, ali i sa Marinom Gagić. Međutim, zbog dece odlučili su da zakopaju ratne sekire.

Gagićeva je sada otkrila da je njihov sin srećan zato što će dobiti sestru, ali i da je previše mali da shvati koliko je velika stvar u pitanju.

– Aleksej je mali i ne može još uvek da pokaže prave emocije, ali mislim da mu je drago. I treba da mu bude drago, ipak je to sestra, treba da joj se raduje i da sutra provodi vreme sa njom.

Darko je sinoć na rođendanskoj žurci koleginice Aleksandre Mladenović rekao da je “dobar sa svim svojim bivšim ženama”, a Marina je potvrdila njegove reči.

– Neka naš odnos ostane baš kakav jeste sada. Za sada smo u normalnim i dobrim odnosima i tako će ostati sve dok su obe strane za tu opciju. Samo treba da se zadrži ovakav odnos. Ne da se preteruje, nisam za tu opciju, ali da komunikacija bude korektna zbog deteta. Ništa više od toga. Sada viđa dete redovno i sve je najnormalnije – priča ona.

Darko je ispričao da je prošle godine pozvao i Marinu sa Aleksejem na svoje venčanje, ali se ona nije pojavila.

– Nisam bila ni pozvana, to je normalna stvar, ne bih ni išla, moraju da se znaju neke granice. To je Anina stvar i neću da se mešam, u svakom slučaju svima želim sve najbolje i neću opšte ništa loše da komentarišem. Kurir.rs/Informer