Tetovirao ime poginulog sina, njegova djevojka sad želi da ukloni tetovažu!

Region

Muškarac i njegova djevojka su se posvađali zbog njegove tetovaže. 26-godišnji muškarac u objavi na Redditu otkrio je da je njegov sin tragično umro nakon što je prerano rođen. Slomljeni otac je na prsa tetovirao ime svog sina kako bi mu odao počast. Njegova tadašnja partnerica ga je podržala u toj ideji, ali novoj se ne viđa.

Kako piše Mirror, ne može podnijeti tetovažu jer je ime podsjeća na bivšeg partnera koji ju je zlostavljao.

“Kaže da je to mučilo neko vrijeme, ali nije htjela ništa reći jer je mislila da će proći. Njen bivši je bio užasan, čisto zlo. Rekla mi je da zna da je to ime mog sina, ali da svaki put kad vidi tetovažu, pomisli na bivšeg. Zato želi da uklonim tetovažu”, pojasnio je.

On je ne želi ukloniti.

“Znači mi i tetovirao sam njegovo ime jer više nije dio mog života ni na koji način”, dodaje muškarac.

Cijela situacija dovela je do žustre svađe.

“Rekla mi je da sam šu*ak jer ne želim o tome ni razmisliti. Igrom slučaja moj sin i njezin bivši imaju isto ime. To ne možemo promijeniti, a ja želim zadržati tetovažu”, napisao je i upitao druge je li nerazuman zbog svog stava.

Većina ljudi složila se da ne može druga osoba kontrolirati nečije tijelo, dok ima i onih koji su ga upozorili da mora shvatiti koliko je njoj teško neprestano gledati ime koje je podsjeća na traumu.

“Tvoji trauma i bol su jednako vrijedni kao njena”, “Mora naći snagu da oprosti bivšem partneru. Dok se to ne dogodi, stvari poput ove će imati kontrolu nad njom”, “Nikad je nije povrijedilo ime, već muškarac”, Prošla sam kroz istu stvar i treba joj dati vremena da to prebrodi. Ako živiš u prošlosti, ne živiš uopće”, komentirali su ljudi. (narodnjaci.net/Index.hr)