UKLETO MESTO! Na nekoliko metara od kuće u kojoj je suprug zapalio ženu, pre 3 godine dogodio se OVO!

UKLETO MESTO! Na nekoliko metara od kuće u kojoj je suprug zapalio ženu, pre 3 godine dogodio se OVO!

Tri godine unazad i svega nekoliko metara niže od kuće u kojoj je suprug Karlo L. (58) zapalio svoju suprugu Slavicu (47), a potom pokušao i samoubistvo, u naselju Mol dogodilo se dvostruko ubistvo.

Naime, martu 2016. godine Bane Jovanović zvani Safet uputio se prema Bečeju gde je hicem u glavu teško ranio svoju nevenčanu suprugu Jelenu Stojkov (koja je posle par meseci preminula u bolnici) i Jože Imrea, kod koga je ona živela kao podstanar. Nakon toga, Safet je svoj krvavi pohod nastavio uputivši se prema Molu, gde je upao u kuću svog poznanika Matije Petrovića, ispalio tri hica iz pištolja i ubio ga na licu mesta, ranio njegovu suprugu Renatu, koja je svojim telom zaštitila četvoromesečnu kćerku, a zatim je pucavši ranio i njihovog sina Petra i snaju Natašu Sunomar.

Ispalivši metke, Safet je pobegao iz Srbije preko Mađarske granice. Da uspešno pređe granicu, pomogli su mu Mirko Pavlov i Tivadar Kolompara iz Horgoša, koji su ubrzo nakon ubistva uhapšena. Nakon 66 dana, ubica je uhapšen u Nemačkoj, a u Srbiju je izručen novembra 2016. godine.

Ovaj zločin je prodrmao i kikindsku policiju pa je te iste godine, po nalogu ministra Nebojše Stefanovića, nekoliko starešina suspendovano, jer su se družili sa osumnjičenim Jovanovićem.

Za ovo hladnokrvno ubistvo iz 2016. sumnjalo se da je razlog za zločin bila bolesna zavist, što je potvrdio i Alen Petrović iz Ade, Natašin suprug, uveren da je upravo to dovelo do pucnjave u kući njegovog starijeg brata u Molu, ali i iste večeri u Bečeju.

– Safet je bio zavidan čak i ako bi neko imao bar 10 evra više od njega. Smetalo mu je i to što neko ima nešto da jede – rekao je on.

Dok je jedno ubistvo nastalo iz zavisti, drugo je iz ljubomore.

Kako je “Blic” nezvanično saznao, Karlo L. je danas, navodno zbog ljubomore, zapalio svoju suprugu Slavicu benzinom, a onda je pokušao da je ugasi, međutim to nije uspeo. Nesrećna žena je od zadobijenih povreda preminula na licu mesta. Nakon toga Karlo je pokušao da izvrši samoubistvo tako što je sebi dao 20 doza insulina, pošto je dijabetičar.

Ne uspevši ženu da spasi, niti sebe da ubije, on je kolima Hitne pomoći, uz pratnju policije, prevezen u bolnicu. (Espreso.co.rs)

Share this content:

You May Have Missed