HILJADE I HILJADE EURA: Koja pjevačica je ostala dužna Marini Tucaković?

Showbizz

HILJADE I HILJADE EURA: Koja pjevačica je ostala dužna Marini Tucaković?

Jedna do najpoznatijih autorki na našim prostorima Marina Tucaković dugo vremena navodno nije mogla da oprosti Dari Bubamari zbog navodnog duga od 10.000 eura, koje joj nije isplatila. Međutim, kada je Marina oboljela od teške bolesti, Bubamara je prvi put nakon gore pomenute situacije pozvala i ponudila joj pomoć.

– Ne znam iz kog razloga joj Dara nije tada platila tih 10.000 eura, valjda nešto nije bila zadovoljna kako je prošla ta pjesma, ali je prije toga sve hitove koje joj radila Marina uredno plaćala i na sve to joj donosila poklone razne sa svih kraja svijeta. E onda godinama nisu pričale zbog tog duga, Marina je svima pričala “kako je nije sramota tolike stanove i automobile je zaradila od mojih tekstova “ ! Da bi je na kraju Dara kada se Marina razboljela pozvala, ponudila pomoć i zamolila je da joj pomogne – otkriva izvor i dodaje:

Marina se prvo premišljala ali onda je riješila da joj sve oprosti, Dara je isplatila šta je imala, i čak platila i plus ekstra za baladu kojoj je Marina napisala a koja tek treba da se pojavi, a za koju kažu da je toliko tužna da obje plaču kada god je čuju – zaključuje izvor, piše Scandal. krtice.net