JEDINA TAKMIČARKA KOJA JE USPELA DA PREVARI SAŠU POPOVIĆA U ZG! Besramno SLAGALA i prekršila pravilo, a evo kako sada izgleda!

Showbizz

JEDINA TAKMIČARKA KOJA JE USPELA DA PREVARI SAŠU POPOVIĆA U ZG! Besramno SLAGALA i prekršila pravilo, a evo kako sada izgleda!

Saša Popović, direktor “Granda” veoma je strog kada su u pitanju kandidati i njihovi nastupi.

Ipak, jedna od učesnica u muzičkom takmičenju uspela je da ga ombani, a potom je završila u baražu.

Naime, takmičarka Milica Đukić takmičila se prošle godine, a tada je slagala Popovića za svoje godine, kako bi mogla da učestvuje u ovom šou programu.

Milena je tada slagala Sašu Popovića da ima 16 godina, jer je to bila granica od koje kandidati mogu da se porijave za “Zvezde Granda”, međutim, ona je tada bila zapravo mlađa.To sve otkrili su njeni roditelji i Voja nedeljković koji je u toku njenog nastupa u “sobi emocija” razgovarao sa Mileninom mamo i tatom.

“E, dobro znači, malo smo lagali na početku koliko ima godina i čika Saša je poverovao da ona ima 16 godina”, rekao je Voja, što su njeni roditelji i potvrdili.

Interesantno je da je ova takmičarka u proteklom periodu smršala čak 12 kilograma, a sada se dosta promenila kada je fizički izgled i imidž u pitanju. Kurir.rs/I.B.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ᗰIᒪᕮᑎᗩ💛 (@milenadjukicc)