Dragana Mirković ostaje bez basnoslovnog bogatstva? Imućni biznismen bacio pik na pjevačicinu imovinu!

Dragana Mirković ostaje bez basnoslovnog bogatstva? Imućni biznismen bacio pik na pjevačicinu imovinu!

Kako SCANDAL! saznaje, jedan bogati gastarbajter koji radi u Njemačkoj, inače porijeklom Vlah, planira da ponudi Dragani Mirković i Toniju milione kako bi kupio njihovu DM TV. I mada su mu mnogi rekli da DM nije na prodaju, te da nije prvi koji se nameračio na istu, on ne odustaje.

Naime, svjestan je koliko je DM TV gledana i koliko prihoda donosi jer je prije svega uticajna u inostranstvu, ali i ovdje i jasno mu je koliko je to dobra investicija. A kako nam kažu izvori, čak i ako Toni i Dragana neće da prodaju, on će, kako je naveo, naći način da ih ubijedi.

– Taj gastarbajter nije još ni kontaktirao Tonija, a ni Draganu, ali je uvrtio sebi u glavu da kupi DM pa makar mu to bilo posljednje – započinje izvor SCANDALA! i dodaje:

– Džaba mu svi govore da su i Dragana i Toni emotivno vezani za tu televiziju i da je ne bi prodali ni za kakve pare. Uostalom, on nije prvi koji ima te namjere, ali Toni je mudar čovjek i veoma cijenjen u svijetu biznisa, kao i Dragana. Dobro znaju šta rade i kako posluju, tako da, kad bi im se taj čovjek i javio, to za njih ne bi bilo ništa novo, lako bi ga otkačili. A to što taj priča neke bajke kako on ima način i kako može da ih natjera na poslovanje, to jest prodaju, to su gluposti i priče za malu djecu. Pa nije Toni od juče, kako nekome čuje glas, zna s kim ima posla – završava izvor za SCANDAL! ekskluziva.ba/scandal

Share this content:

You May Have Missed