NIJE MOGLA ODOLITI GODINAMA: Dara ima novog momka, mlađi 16 godina!

Showbizz

NIJE MOGLA ODOLITI GODINAMA: Dara ima novog momka, mlađi 16 godina!

Otkako se razvela od Milana Kesića, Dara Bubamara (46) ponovo živi djevojački život. Izlazi, nastupa, provodi se, putuje i zabavlja se s kim poželi. Navodno, pjevačica ima i novog dečka, i to 15 godina mlađeg, saznaje Kurir.

U pitanju je mladi biznismen iz Novog Sada, ima 31 godinu, a vodi jednu uspješnu firmu koja posluje u Srbiji i inostranstvu. Kako izvor blizak Dari kaže, oni su se upoznali preko zajedničkih prijatelja i odmah su sijevnule varnice. Cijelo veče se nisu razdvajali jedno od drugog, Bubamara nije primjećivala nikog oko sebe osim njega, a pred kraj večeri su razmijenili brojeve telefona.

Poslije toga su se našli nasamo, a nakon nekoliko viđanja, započeli su vezu. Koliko je ozbiljno, govori i to da planiraju zajedničko ljetovanje, a navodno se on do ušiju zaljubio u nju.

Ipak, Darini prijatelji kažu da ona ne želi da eksponira partnera u javnosti, a posebno da mediji pišu o tome. Zbog toga se viđaju uglavnom na tajnim lokacijama, a nedavno je on zakupio jedan restoran u Novom Sadu kako bi večerali sami, da ne bi bilo znatiželjnih pogleda. Međutim, protekle nedjelje su viđeni u jednom kafiću u ovom gradu, a iako se nisu ljubili, djelovali su vrlo prisno.

Dara je poznata po tome da voli mlađe muškarce, a prošle godine je bila u vezi sa 24 godine mlađim Tonijem. Bivši dečko joj je ispunjavao sve želje, pa je s njim proputovala cijelu Evropu, ali su na kraju odlučili da raskinu. Kad se “poravnaju računi”, novi dečko je od Dare mlađi “samo” 15 godina. atraktiva.net