Dalila Dragojević Otkrila Veliku Filipovu Tajnu Nakon Svega. Dejan Ovo Sigurno Nije Ni Slutio. Kamere Snimile Apsolutno Sve (VIDEO)

Showbizz

Dalila Dragojević Otkrila Veliku Filipovu Tajnu Nakon Svega. Dejan Ovo Sigurno Nije Ni Slutio. Kamere Snimile Apsolutno Sve (VIDEO)

Dalila Dragojević i Filip Car sedeli su sa Markom Đedovićem pored bazena i prisećali se kako je počeo njihov ondos. Ona se setila kako nije imala hrabrosti da prizna sebi, a i Dejanu Dragojeviću da se zaljubila i koliko joj je smetala Careva veza sa Sandrom Čaprić.

Meni je kao bila sprdnja, a onda vidim izađemo na cigaretu, a ja se valjam od smeha. Dejan je tad Čaprićki nameštao bubicu, mene to jeste iznerviralo. Ja sam to primetila i odmah govorila, a on nije govorio momente koje je primetio. Pričala je kako bi svako poželeo takvog muža, a ovaj (Dejan) se smeje i ne reaguje – pričala je Dalila.

Ja sam rekao ako napravim gulaš, neće niko znati gde je – rekao je Car. On je tad doneo ružu, a ti nisi registrovao. Ja gledam njega i smejem se – dodala je Dragojevićka.

Ona je meni radila nokte, a očima ne mogu da je gledam, samo sebi ne mogu da priznam. Pitala sam je šta se dešava sa njom i Filipom i rekla joj da treba to da reši. Ona mu je prišla, a on joj tad rekao da više ne može sa njom. Posle toga se dešava moj razgovor sa njim, a ovaj dolazi i pita me da li sam se ja zaljubila. Ja sa tim “Ne” odgovorom vidim da sam klimava. On tad kaže: “Ako je odgovor ne, a dobro te poznajem, samo neka ne dođe do poljupca i int,imnog odnosa”. Posle smo otišli u izolaciji, gledamo se, bilo je i pozorište – pričala je Dalila.

Ja sam tad već ušao i rekao Dejanu da bi se obesio kad bi video izolaciju – dodao je Đedović. Nas su lisice dotukle, možda bismo se još malo vukli, jer ne bi bio bliži kontakt. Kad smo dobili lisice, bili smo ruka do ruke, spojeni kreveti, a bili smo u izolaciji – prisećala se Dragojevićka.

Detaljnije u nastavku ovog teksta. /novi.ba/