“Ako može da se naruči pol, ja ću sina. Želim samo sinove!” Adaktar prokomentarisao Mariju Šerifović i šokirao

Showbizz

“Ako može da se naruči pol, ja ću sina. Želim samo sinove!” Adaktar prokomentarisao Mariju Šerifović i šokirao

I sam Adaktar je rekao kako želi da mu surogat majka rodi četvrto dete, kako njegova supruga Anđela ne bi pokvarila liniju Kontroverzni vlasnik prestižnog salona Adam Adaktar, svojim izjavama ne prestaje da šokira javnost. Nedavno smo “kralja obrva” sreli na jednom prestoničkom događaju, gde smo razgovorali sa njim o raznim temama. Između ostalog, pitali smo ga i da li su on i njegova supruga spremili paketiće za svoje naslednike.

– Jesmo, naravno. Svako od dece ima neke svoje želje, ispunićemo ih sve – počeo je on i dodao da su sva deca dobra.

– Ja ću biti politički korektan. Sva su deca dobra. Nisu sva deca lepa, ali su sva deca dobra – šokirao je on kroz smeh.

– Moja novogodišnja želja je da, kao do sada, sve što zamislim, da to i ostvarim – otkrio je Adam.

Nedavno je glavna vest u javnosti bila ta da je Marija Šerifović dobila dete putom surogat majke. I sam Adaktar je rekao kako želi da mu surogat majka rodi četvrto dete, kako njegova supruga Anđela ne bi pokvarila liniju.

– Video sam to. Iskreno, preduhitrila me je! Bravo! – počeo je on i dodao da ga je Šerifovićeva preduhitrila.

– Ja sam mislio da ću ja biti prvi Srbin sa surogat majkom. Ali bravo za nju, svaka čast. I drago mi je da je sve kako treba. Nego me sad zanima, je l’ može da se naruči i pol? Ja onda želim sina. Samo sinove. Znam i kako će se zvati, imam još 4 imena na slovo A.

Nedavno je doživeo i neprijatnost kada mu je opljačkan stan, pa nas je zanimalo i kako stoje stvari na tom polju.

– Istraga je u toku. Moramo da obnovimo garderober. Neki informativni razgovori su bili ove nedelje. Hajmo da ih ostavimo da rade svoj posao.

Adam nam je otkrio i da se on i njegova mnogobrojna porodica sele.

– Spremamo novi dom. Selimo se u Beograd u novu kuću, a selimo se i u Dubai. U potrazi smo i tamo za kućom – rekao nam je on. (Telegraf.rs)