EVO KAKO DA PREPOZNATE DA JE UZ VAS VAŠ ANĐEO ČUVAR: Jeste li primijetili ovaj znak?

Zanimljivosti

EVO KAKO DA PREPOZNATE DA JE UZ VAS VAŠ ANĐEO ČUVAR: Jeste li primijetili ovaj znak?

Baba Vanga je čvrsto vjerovala da svaka osoba ima svog anđela čuvara te je savjetovala ljude kako da prepoznaju njihovo prisustvo

Anđeli čuvari su svaki minut uz nas. Međutim, većina nas ne osjeća njihovo prisustvo. Baba Vanga je vjerovala da svaka osoba ima svog anđela čuvara, te je dala par smjernica kako osjetiti njihovo prisustvo:

Osjećaj

Znate onaj momenat kada se u posljednjem minutu nešto iskomplikuje i ne možete na vrijeme da izađete iz kuće? Recimo da vam se vezica na cipeli pokidala pa morate da nađete drugu obući ili zamijenite vezicu? Ne možete da nađete ključeve od stana ili automobila? Sve su to mali znaci koji kažu da upravo sad ne smijete da izađete.

To vas vaš anđeo čuvar štiti od nevolje koja može da vam se desi ako upravo u tom momentu izađete. Stoga ne žurite. Provjerite još jednom da li su svi kućni aparati isključeni, da li su prozori zatvoreni i td.

Iznenadna slabost

Mislim da se to mnogima dogodilo: ujutru su ustali potpuno zdravi, počeli da se spremaju za posao, a onda su odjednom osjetili jaku slabost. Ovo je jedan od najupečatljivijih znakova kojima anđeo čuvar želi da vas zaštiti od velike nesreće. Ne treba ga zanemariti.

Postoje ispovesti ljudi koji su ostali živi zahvaljujući tome što takav osećaj nisu ignorisali. A jedna od najupečatljivijih je tragedija 11. septembra 2001. godine, kada su teroristi uništili kule bliznakinje u Njujorku. Mnogi su tada govorili da se nisu pojavili na poslu tog dana jer su imali jaku glavobolju, bol u stomaku, išijas i td.

Svađe, sukobi, buka

Još jedna od poruka Anđela čuvara mogu biti svađe, sukobi, vriska na koju ste naišli na putu do važnog sastanka ili posla. Ako ovo doživite na putu za posao, najbolje je da zakazani sastanak pomerite za neko drugo vreme. To vas Anđeo čuvar upozorava da sada nije vrijeme za velike odluke.

Mali signali

Da li ste znali da svrab na dlanu lijeve ruke ne znači samo da ćete “pokloniti novac”. Tako Anđeo pokušava da vas zaštiti od nepotrebnih troškova, da nagovijesti da će kupovine biti neuspješne i da ćete, u najboljem slučaju, baciti novac, a u najgorem ćete se i zadužiti. Ne zanemarujte ove znake.

Jata vrabaca

Da li ste znali da jata vrabaca mogu da ukažu na iznenadne troškove? Ako ih vidite, taj dan ne kupujte ništa veliko, jer će to biti bacanje para. I nikad ne zaboravite da se zahvalite svom Anđelu čuvaru – onako iz srca, jednostavno! (Stil)