OVO JE SIN VOJE NEDELJKOVIĆA KOJI SE NE POJAVLJUJE U JAVNOSTI: Zbog OVOGA voditelj puca od ponosa!

Showbizz

OVO JE SIN VOJE NEDELJKOVIĆA KOJI SE NE POJAVLJUJE U JAVNOSTI: Zbog OVOGA voditelj puca od ponosa!

Voja Nedeljković je objavio fotogrtafiju sa sinom i oduševio javnost. On je pored roditeljske uloge, imao i profesionalnu voditeljsku, s obzirom da je vodio program velike mature svog sina.

Voja ne krije koliko je ponosan na svoju suprugu i sina. On inače uživa u braku sa Majom već 19 godina i važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, piše Glossy.

– Počeo sam davne 1991. da vodim program maturskih večeri u hotelu Hayat. Nekoliko godina nisam bio angažovan, ali sve u svemu ispratio sam u novi život oko 25 generacija maturanata. Na sinoćnom balu bio je i moj sin, svršeni srednjoškolac. Kao i ostaloj deci, poželeo sam da se raduju životu, da stiču znanja i veštine, da ih prati sreća, i da se ostanu deca u duši i kada sede vlasi počnu da im se pojavljuju na glavi. Srećno sine! – napisao je voditelj.

Podsetimo, Voja je jednom prilikom publici ispričao da je svoju dragu upoznao slučajno na Trećem kanalu gde je i sam radio svojevremeno, a bliži kontakt uspostavili su na manifestaciji koju je umesto Voje trebalo da vodi Dejan Pantelić.

Voditelj je ispričao da se njihov odnos jako brzo razvijao, posle samo par meseci počeli su da žive zajedno, a i njihov sin se rodio nedugo zatim. (stil.kurir.rs)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vojevanje (@voja.nedeljkovic)