MARKO OSMAKČIĆ PLJUNUO PA POLIZAO: Ulazi u Zadrugu 6, hoće da skine LJAGU i SRAMOTU sa porodice, a evo za čim naviše žali

Showbizz

MARKO OSMAKČIĆ PLJUNUO PA POLIZAO: Ulazi u Zadrugu 6, hoće da skine LJAGU i SRAMOTU sa porodice, a evo za čim naviše žali

Marko Osmakčić, bivši teniser, učešće u narednoj sezoni rijalitija vidi kao mogućnost da ispravi greške koje je napravio, kao i da sa sebe i svoje porodice skine sramotu koju im je naneo.

Slučaj Osmakčić, koji je definitivno kao najbizarniji obeležio Zadrugu 5, kada je Markov otac Franjo lažirao sopstvenu smrt kako bi svog sina izvukao iz imaginarijuma mogao bi, kako stvari stoje, da dobije sasvim neočekivani epilog. Navodno, uprkos tome što se skandal još nije smirio i zataškao, Marko Osmakčić je jedan od kandidata koji bi trebalo da uđe u Zadrugu 6. Kako izvor blizak bivšem teniseru otkriva, on je želi da bude ponovni učesnik rijalitija iz nekoliko razloga.

– Marko voli javnost i želi da se bavi javnim poslom. Sada sprema i pesmu, a na situaciju koja mu se desila u ovogodišnjoj Zadruzi nije nimalo ponosan-počinje izvor.

– Uprkos tome što produkcija od njega potražuje 50.000 evra na ime kazne što je obmanuo čelnike Televizije Pink i javnost, on na sve načine pokušava da napravi dogovor koji bi zadovoljio obe strane. Osmakčić je ušao u preliminarne pregovore I spreman je da pristane na uslove, a sve u cilju da se vrati pred kamere kako bi sebe predstavio u pravom svetlu i pokušao da sa sebe i svoje porodice spere ljagu i sramotu.

Iako mu je glavni cilj bio da napusti rijaliti, Marko je po odlasku u Švajcarku hladne glave razmislio o svemu i shvatio da je napravio grešku.

– Marko se sada kaje što je sve ispalo ovako. Njegov najveći problem je bila njegova veza s Viktorijom koju on nije želeo. Svestan je da je bio nasilan, da ju je maltretirao i da su to svi videli.

U intervjuima je rekao da se kaje zbog svega i zbog toga što ju je tukao, kao i zbog toga što nije bio iskreniji I nije uspeo da joj objasni da s njom ne želi ništa ozbiljno.

Svoj ulazak u Zadrugu 6 on vidi kao mogućnost da ispravi greške kako prema sebi tako i prema produkciji, ali iprema svojoj porodici -završava izvor svoju priču za Rijaliti plus. kurir.rs