KAD DOĐETE NA POSAO, UMJESTO KAFE NAPRAVITE OVAJ SAGORIJEVAČ KILOGRAMA: Istopit ćete SALO za 30 dana

KAD DOĐETE NA POSAO, UMJESTO KAFE NAPRAVITE OVAJ SAGORIJEVAČ KILOGRAMA: Istopit ćete SALO za 30 dana

Ljeto je vrijeme kada svi razmišljamo o višku kilograma. Ali to je i vrijeme kada se kilogrami najlakše gube. Kada vam se učini da ste sve probali i da je skidanje viška kilograma nemoguća misija, pravo je vreijme da probate ovaj napitak od dva sastojka!

Sa razlogom ga zovu čudo mršavljenja, jer ima nevjerovatan efekat i to već nakon mkjesec dana, piše Biljnaapoteka.info. Ova tečnost pomoći će vašem tijelu da se oslobodi viška vode, eliminisaće nadutost, razgraditi masne ćelije, podstaći bešiku na bolji rad i izbaciti toksine iz vašeg organizma.

Što je od svega najbolje, sastojci su veoma jeftini, a za pripremu vam je potrebno svega 5 minuta, pa je ovaj napitak idealan čak i za lijenje osobe, koje ne mogu da čekaju dugo da vide rezultate.

Sastojci: 1 limun, 60 g peršuna i 60 ml vode.

Priprema: Iscijedite sok iz limuna i isjeckajte peršun. Stavite ih u šolju i preko prelijte vodu.

Primjena: Ovaj napitak uvijek pijte na prazan želudac. Konzumirajte po jednu šolju dnevno tokom 6 dana, a zatim napravite pauzu od 10 dana, pa možete početi ponovo.

Počnite odmah, a za mjesec dana će vam trebati nova garderoba – sve će vam biti veliko! Tokom pauze možete da pijete litar i po vode u koju ste iscijedili jedan limun. Umjesto kafe, tokom dana pijte vodu sa limunom i vidjećete napredak. Sigurno nećete osjećati pad energije, pospanost ili glavobolju. Ključ je u hidrataciji. novi.ba/still

Share this content:

You May Have Missed