MILJANA KULIĆ OPERISANA! Nenad Macanović Bebica otkrio kako se bivša rijaliti učesnica oseća posle ZAHVATA!

MILJANA KULIĆ OPERISANA! Nenad Macanović Bebica otkrio kako se bivša rijaliti učesnica oseća posle ZAHVATA!

Miljana Kulić je već duže vreme želela da operiše želudac, odnosno da uradi zahvat smanjivanja, a ta želja joj se ostvarila danas u Istanbulu posle nekoliko odlaganja zbog prehlade.

Njen emotivni partner, Nenad Macanović Bebica objavio je stori na Instagramu i otkrio da je Miljanina operacija gotova, a pomenuo je i kako se ona trenutno oseća.

– Bebica moja je odlično, završila operaciju. Hvala svima koji pitate i podržavate nas – napisao je Nenad na svom Instagramu storiju.

Inače, Miljana se oglasila pred operaciju i podelila fotografiju iz bolnice.

“Odoh na operaciju”, kratko je poručila Miljana pratiocima na Instagramu i otišla na operaciju smanjivanja želuca koja joj je još ranije bila zakazana.

“Prehladila sam se, dobila sam bronhitis, pa nisu mogli da me uvedu u anesteziju. Dobila sam upalu uva, imala sam temperaturtu i doktori su rekli da se prvo izlečinm, pa da onda dođen. Mnogo sam se razočarala, bila sam očajna kada su morala da se vratim, ali možda je tako i bolje. Najvažnije je da sve prođe kako treba kada se operišem”, pričala je Miljana nedavno io bjasnila da je to razlog odlaganja. (Kurir.rs)

Share this content:

You May Have Missed