TEŠKO MU JE, ČAK JE I SMRŠAO! Filip Car otvoreno o RASKIDU sa Dalilom: Oboje smo krivi za stanje u kom smo se NAŠLI! (VIDEO)

Showbizz

TEŠKO MU JE, ČAK JE I SMRŠAO! Filip Car otvoreno o RASKIDU sa Dalilom: Oboje smo krivi za stanje u kom smo se NAŠLI! (VIDEO)

Filip Car, rijaliti učesnik, bio je gost jedne emisije gde je pričao o bivšoj devojci Dalili Dragojević.

On je istakao da se nije još skroz oporavio od raskida.

– Dalila je po meni, ušla u rijaliti da se razvede. Bacila je pik na tebe i to joj je uspeo. Ti si joj trebao samo kao plan. I bila bi sa Anđelom da je bila sigurna da je Anđelo neće ispaliti – pričala je gledateljka.

– Moje mišljenje je bilo da su oni bili ubeđeni da će se razvesti ove godine. Mislim da su njih dvoje u rijalitiju bili igrači, neko ko se sprema za rijaliti. Milsim da je to trebalo da se samo zavrti rijliti. Oboje su bili u nekom planu da se vrti rijaliti. Meni je bio čudan njihov razgovor pored bazena i neko njegovo ponašanje. Otelo se kontroli, blizina i zaljubila se Dalila. Ja mislim da je to tako bilo. Sa mnom je jako zaznuto biti u blizini, zato se i zaljubila. Meni su delovali kao najneobičniji i najčudniji ljubavni par koji sam ja ikada sreo – dodaje Car.

– Je l’ te ne vuče da se vidiš sa Dalilom? – upitao je voditelj.

– Stvarno ne, ne vuče me. Mi smo raskinuli! – rekao je Car.

– Mislim da foliraju – rekla je Sanja Grujić.

– Ja mislim da ne foliraju, vidi se da mu je teško, čak je i smršao – dodaje Ana Jovanović.

– Ja sam rekao da će Dalila kad tad nekom biti najmoralnija, najčasnija žena, uveren sam u to. Nadam se da ću nekoj devojci biti dobar muž, prijatelj, danas sutra i otac. Ja sam uvideo mnoge svoje greške u ponašanju. Svestan sam da imam probleme sa ponašanjem i da radim neke stvari loše. Smatram da smo oboje krivci, uvek ću to reći. Oboje smo krivi za stanje u kojem smo se našli, jer smo imali odnos koji smo imali… Nemam potrebu za njom, ne razmišljam sa njoj i ne želim biti sa njom. Previše je sveže da bih rekao da sam totalno… – pričao je Car o Dalili. Kurir.rs/K.Đ.