VIKI SPREMNA DA OSTAVI DETE BABI ZBOG OSMAKČIĆA?! Viktorija sve oprostila bivšem, posle svih skandala opet sa Markom!

VIKI SPREMNA DA OSTAVI DETE BABI ZBOG OSMAKČIĆA?! Viktorija sve oprostila bivšem, posle svih skandala opet sa Markom!

Viktorija Mitrović i Marko Osmakčić imali su turbulentnu vezu tokom koje je Viki ostala trudna, a na kraju je i abortirala. Ipak, nakon brojnih skandala, uvreda i prozivki, njih dvoje su navodno obnovili kontakt i ponovo započeli romansu.

– Marko je slao Viktoriji poruke i molio je da popričaju o svemu. Pravdao se da je bio nepromišljen i da je pao pod uticaj drugih ljudi. Nije mnogo prošlo, a Viki mu je oprostila i lažiranje očeve smrti, i uvrede i udarce, ali i traumu kroz koju je prošla posle abortusa. Kada je porodici saopštila svoju odluku, njenu babu Reginu umalo je izdalo srce! Ona nikako ne može da prihvati Osmakčića za zeta. Pokušala je na sve načine da ubedi unuku da još jednom razmisli, ali od toga nije bilo vajde – kaže izvor za “Svet” i dodaje:

– Viki je toliko zaljubljena da je spremna da ostavi sve zbog Marka, čak i rođeno dete. Verujte, ona bi i sad na sva zvona proširila da su ponovo u vezi, ali ju je Marko zamolio da sačekaju dok se ne slegne prašina. Neće ovo na dobro izaći, Stojan i Regina joj neće oprostiti ako ode sa Markom jer veruju da će je opet šutnuti – zaključuje izvor. Kurir.rs/Svet

Share this content:

You May Have Missed