“Kralj hleba” se debelo otvorio! Jovana Jeremić za dve nedelje na ovo dala čak 70.000€, a treba joj još 50.000

Showbizz

“Kralj hleba” se debelo otvorio! Jovana Jeremić za dve nedelje na ovo dala čak 70.000€, a treba joj još 50.000

Voditeljka jutarnjeg programa na televiziji Pink, Jovana Jeremić bi uskoro trebalo da se useli u vilu koju je, tvrdi, dobila od “kralja hleba”, Dragana Stankovića, a koja će navodno nositi ime po njoj.

– Nekretnina koja će nositi ime “Vila Jovana” bio je poklon koji je oduševio Jovanu i samim tim, Dragan joj je dao slobodu da njihov budući kutak opremi kako ona želi. Iako je ona bila spremna da finansijski učestvuje u opremanju, on joj to nije dozvolio, već je odrešio kesu i rekao joj da je njena briga samo da izabere i naruči. Ona je to shvatila dovoljno ozbiljno i za samo dve nedelje potrošila je 70.000 evra na nameštaj, belu tehniku, kupatilo, električne uređaje i oazu pored bazena – govori izvor.

Jovana Jeremić objavila fotke s Draganom dok još niko nije znao da su u vezi, a stajlinzi su potpuni hit

– U okviru luksuzne nekretnine Jovana pored bazena ima i voćnjak i pogled na reku, čime je dobila inspiraciju da osmisli sopstvenu oazu mira i dvorište iz snova. Osim eksterijera, planira potpunu rekonstrukciju unutrašnjosti vile, nove boje zidova, nove podove, prozore i vrata. Rekonstrukcija nekretnine će koštati dodatnih 50.000 evra, a sudeći po tome šta je sve Jovana zamislila za dvorište, dupliraće taj trošak – objašnjava sagovornik za Alo!. (Telegraf.rs)