Isplivao snimak na kom Dženana pitaju kako se zaljubio u ženu Samiru! Ovo je rekao pre samo 2 i po meseca

Showbizz

Isplivao snimak na kom Dženana pitaju kako se zaljubio u ženu Samiru! Ovo je rekao pre samo 2 i po meseca

Uoči Dana zaljubljenih 2024. godine, Dženan Lončarević je dao video intervju u kojem se nekoliko pitanja odnosilo na njegove emocije i suprugu Samiru, kojoj se tada još u javnosti ni ime nije znalo, a njegovi odgovori su tek sada možda jasni.

On je tada upitan kako se zaljubio, na šta je rekao da se “zaljubio više puta”.

– Ljubav je nešto što je jako usko vezano sa muzikom, tako da sam se zaljubljivao više puta – rekao je.

Na pitanje kako se zaljubio u svoju gospođu, zakonitu suprugu, Dženan je odgovorio potpuno hladno.

– Dobro… A, pa to je davno bilo – rekao je.

Na pitanje da li se seća toga, rekao je – ne.

– Pa najiskrenije ne! Znaš šta, ja volim da gajim te neke fine stvari i uspomene, ali da sad pričam konkretno nešto… Ajmo dalje – kazao je Lončarević jasno izbegavajući temu za GrandOnline.

Ovaj deo intervjua se pojavio i na mrežama, pa možete pogledati njegovu reakciju: Podsetimo, Dženan je u februaru podneo zahtev za razvod braka od Samire, odnosno tužbu, sudu u Prijepolju.

Tada se i saznalo i kako se zove i kako izgleda Samira, jer ju je pevač za sve godine koliko je na javnoj sceni nije javno pokazao.

U ispovesti za Telegraf Samira je rekla da Dženan hoće da je izbaci i iz kuće u Prijepolju, te da je čula da je sa ljubavnicom sa kojom, kako tvrdi, živi već 15 godina dobio i dete, ali da to nije videla svojim očima pa da ne može da tvrdi da je istina. (Telegraf.rs)