Mensur je definitivno prošlost: Milica Veselinović blista pored novog dečka! (Foto)

Mensur je definitivno prošlost: Milica Veselinović blista pored novog dečka! (Foto)

Bivši stanari Bijele kuće Mensur Ajdarpašić i Milica Veselinović definitivno su jedan od parova, koji su obilježili petu sezonu najgledanijeg rijalitija na našim prostorima ”Zadruga”, a o njihovoj turbulentnoj vezi i raskidima pisalo se i pričalo tokom cijele sezone, budući da su od samom početka uplovili u emotivni odnos koji je opstao gotovo do samog kraja.

Međutim, Mensur i Milica – prvi par Zadruge 5, nisu sa imanja izašli kao par, a do pomirenja nije došlo ni kada su se slegli utisci i preispitale emocije.

Milica je već našla novu ljubav, te sada uživa pored novog dečka Andreja Kandića, koji je objavio i stori sa njom, ali je pokušao da sakrije njen identitet, tako što je preko njene glave stavio veliko plavo srce.

Međutim, na osnovu Miličine narukvice i plave haljine, u kojoj se snimala i za društvene mreže, jasno se može zaključiti da je upravo ona u zagrljaju ovog zelenookog momka, a kako je i kada ova ljubavna romansa otpočela, ostaje da saznamo!

Inače, Anđela Đuričić i Mensur Ajdarpašić su tokom “Zadruge 5” imali vrlo zanimljiv odnos, koji je bio prošaran i međusobnim poštovanjem, ali i žestokim raspravama. Ipak, uvijek su jedno o drugom govorili najljepše riječi, što se desilo i u intervjuima, a da li će se sada Mensur konačno okrenuti Anđeli – vrijeme će pokazati. pink.rs

Share this content:

You May Have Missed