Patila je zbog ovog pjevača, a napisala mu je najljepše pjesme: Ostali su prijatelji, a ovako je Marina govorila o njemu!

Showbizz

Patila je zbog ovog pjevača, a napisala mu je najljepše pjesme: Ostali su prijatelji, a ovako je Marina govorila o njemu!

Čuvena hitmejkerka Marina Tucaković sedamdesetih godina prošlog vijeka je bila u ljubavnoj vezi sa pjevačem Oliverom Mandićem, koji je tada bio na početku muzičke karijere.

Iako se u javnosti gotovo uopšte nije govorilo o ovoj romansi, njih dvoje su četiri godine bili u ljubavi, a Oliver je jednom prilikom potvrdio da je Marina patila za njim.

– Marina i ja smo bili u vezi četiri godine. Za vrijeme našeg zabavljanja napisala mi je „Ljuljaj me nježno“. Pošto sam objavio tu numeru, raskinuli smo. Ostavio sam je zbog mlađih i ljepših djevojaka. Tada je krenulo ludilo u mom životu, a ona je vjerovatno patila. Naša saradnja se nastavila i poslije raskida. Hvala joj što mi je napisala divne tekstove i poslije toga na mojim albumima. Radila mi je sve pjesme osim „Dođe mi da vrisnem tvoje ime“ i „Bobane“ – ispričao je Mandić prije nekoliko godina za beogradske medije.

– Poslije našeg raskida ostali smo u dobrim odnosima. Ona je dupla Škorpija, lovu voli najviše.

Iako je tvrdila da nikad nisu krili svoju ljubav, Marina je rekla da se ne sjeća baš svih detalja iz romanse s Mandićem.

– Bilo je to tako davno. Više se i ne sjećam. Oliver je bio presladak mladić, uvijek dotjeran i potpuno drugačiji. Nosio je košulje i pantalone. Nismo se skrivali, nego tada naša veza nikoga nije zanimala – ispričala je Tucakovićeva svojevremeno.

Inače, Marina i Oliver su isto godište, rođeni su 1953. godine, a u periodu zabavljanja imali su oko dvadesetak godina. Kada su Marinu prije nekoliko godina novinari upitali kakav je ljubavnik bio pjevač, koji danas ne voli da daje intervjue i pojavljuje se u javnosti, odgovorila je najprije:

– Neću da pričam o intimnim odnosima. Nemojte to da me pitate – a onda kratko dodala:- Bio je dobar.

Marina je tada otkrila i da je ona glavni “krivac” za to što je Oliver postao pjevač.

– Imao je divne pjesme, ali nije želio da pjeva. Ubijedila sam ga da treba da pjeva, a ne da daje pjesme drugima. Nije on neki veliki pjevač kao Haris Džinović, ali je imao specifičnu boju i način pjevanja. Postigla sam sa njim veliki uspjeh, kao i on sa mnom. Njegove pjesme će živjeti zauvijek – pričala je Marina prije nekoliko godina.

Marina i Oliver ostali su u prijateljskim odnosima, a Tucakovićeva je dugi niz godina bila u srećnom braku sa Aleksandrom Futom Radulovićem. kurir.rs